Question?Man: Τι να κάνεις όταν είσαι σε σχέση και αρχίζει να σου αρέσει η φίλη της;

0
1082

Μια στήλη γραμμένη από μια γυναίκα για όλους εσάς που θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις γυναίκες. Μια στήλη που φωτίζει το σκοτεινό μυαλό των γυναικών λύνοντας απορίες που βασανίζουν αιώνια το μυαλό των αντρών. Εδώ εσείς κάνετε παιχνίδι και ρωτάτε ότι θέλετε!

Το όνομά μου είναι Ελπίδα και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τα πράγματα τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι πολύ μπερδεμένα, έφτιαξα αυτή τη στήλη με σκοπό να βοηθήσω όλους εσάς με τις χιλιάδες απορίες σχετικά με τις γυναίκες, να τις λύσετε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μπείτε μέσα στο γυναικείο μυαλό με τις οδηγίες μιας γυναίκας!

Manslife, διάβασα για την καινούρια σας στήλη και αποφάσισα να σας γράψω για αυτό που με απασχολεί. Εδώ και κάποιους μήνες  είμαι με μια κοπέλα και περνάμε αρκετά καλά. Όλα ήταν μια χαρά μέχρι που γνώρισα τη φίλη της. Η φίλη της είναι απλά πανέμορφη θα πρέπει να πω. Το τελευταίο διάστημα αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα χωρίς να έχει γίνει κάτι, όμως εγώ τη σκέφτομαι συνέχεια. Να κάνω κίνηση ή όχι? ΥΓ:Ακόμα είμαι κανονικά με την κοπέλα μου  σε σχέση.

Γιώργος

Question?Man: Πώς θα την κάνεις να σταματήσει να σε σέρνει μαζί της όπου και να πηγαίνει;

Απ : Φίλε Γιώργο, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα κρίνοντας με βάση τα όσα γράφεις. Αρχικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι -εφόσον είσαι ακόμα σε σχέση με τη φίλη σου- αν την θες πραγματικά όχι. Αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να αναρωτηθείς, κατά τη γνώμη μου πάντα. Αν όντως θες να παραμείνεις σε αυτή τη σχέση, τότε πολύ απλά σταμάτα να μιλάς με οποιαδήποτε άλλη και μην πηγαίνει γυρεύοντας. Τώρα πάμε στο σενάριο που καταλαβαίνεις πως δεν θες να συνεχίσεις με την κοπέλα σου, καθώς απο ότι βλέπω έχεις τρελαθεί με τη φίλη της.

Αποτέλεσμα εικόνας για cheat on

Θεωρώ πως ΔΕΝ πρέπει να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση με τη φίλη της αν δεν την χωρίσεις πρώτα. Όσο και να έχει κολακευτεί απο τα μηνύματα που ανταλλάξατε(η φίλη της δικιάς σου), αν κάνει πολύ παρέα με το κορίτσι σου τότε δε θα ανταποκριθεί στο φλερτ/πέσιμο/προσέγγισή σου. Και αυτό είναι και το σωστό. Η αλήθεια είναι πως δε θα ήθελα με τίποτα να είμαι στη θέση της κοπέλας σου τώρα, ούτε και καμία γυναίκα θα ήθελε κάτι τέτοιο. Επομένως ξεκαθάρισε τα πράγματα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.. Είναι το μόνο που μπορώ να σου πω αγαπητέ μου. Καλη τύχη!

Ελπίδα

Question?Man: Πώς να πεις στην κοπέλα σου ότι θα φύγεις διήμερο με τους κολλητούς σου



Αν θέλετε και εσείς να γίνεται από τους πρώτους που θέλετε να σας απαντήσουμε σε κάποιο από τα προβλήματα που σας απασχολούν για τη σχέση σας στείλτε την ερώτηση και το όνομά σας στο mail: manslifegr@gmail.com