Skip to main content

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας.”

 

Καλησπέρα Ολύνα. Πως μπορώ να φορέσω ένα κουστούμι από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Γιώργος, 27

Καλησπέρα Γιώργο! Είτε είναι η πρώτη σου μέρα στη δουλειά είτε μια ακόμη συνηθισμένη μέρα, το ντύσιμο σου πρέπει να εκπνέει επαγγελματισμό όλες τις ώρες. Μια σωστή και ολοκληρωμένη ανδρική ντουλάπα πρέπει να περιλαμβάνει πολλά και διάφορα κουστούμια για κάθε περίσταση καθώς και τα κατάλληλα πουκάμισα. Ανεξάρτητα απ΄ότι πιστεύεις, το ανοιχτό μπλε (και όχι το καθαρό λευκό) πουκάμισο, μπορεί να αναδείξει κάθε κουστούμι με τον πιο στυλάτο τρόπο. Και φυσικά ο καλύτερος συνδυασμός είναι η επιλογή μιας γραβάτας σε σκούρες μπλε αποχρώσεις.

Τα λευκά πουκάμισα και οι μαύρες γραβάτες κάνουν τεράστια χρωματική αντίθεση μεταξύ τους και δείχνουν πολύ επίσημα για να μπορέσεις να τα συνδυάσεις με άλλα υφάσματα, πιο casual. Το ανοιχτό μπλε πουκάμισο όμως, σε συνδυασμό με τη σκούρα μπλε γραβάτα είναι τα πιο ουδέτερα χρώματα στο κόσμο των κουστουμιών.

Ταιριάζουν απίστευτα με καφέ, μπλε, μαύρο, μπεζ και γκρι ακόμη και με τρεις μαζί συνδυασμένες αποχρώσεις. Αν λοιπόν θέλεις να δείχνεις άψογος μέσα στο κουστούμι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, φρόντισε να αποκτήσεις το συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων σε πουκάμισο και γραβάτα.

 

Style Code: Μάθε να φοράς σωστά το πιο στυλάτο ανδρικό αξεσουάρ.. το παπιγιόν!

 


 


Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com