Style Code: Στιλιστικές συμβουλές για να φορέσεις σωστά ένα t-shirt με αφίσα!

0
576

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

 

Καλημέρα Ολύνα. Πως μπορώ να συνδυάσω σωστά ένα t-shirt με αφίσα;

Ανδρέας, 27

Καλημέρα Ανδρέα! Το μπλουζάκι με αφίσα αποτελεί ένα βασικό κομμάτι του ανδρικού στυλ. Πρέπει όμως να το συνδυάσεις σωστά για να φαίνεσαι στυλάτος με ροκ πινελιές χωρίς να μοιάζεις όμως με φανατικός φαν μουσικού συγκροτήματος της δεκαετίας του ’80!

Επέλεξε την σωστή αφίσα στο μπλουζάκι σου

Άφησε το μπλουζάκι σου να κάνει όλη τη δουλειά για σένα. Κάντο να είναι το κεντρικό κομμάτι του ντυσίματος σου και όλα τα υπόλοιπα κράτησε τα απλά και «ήσυχα» με ουδέτερα χρώματα και σχέδια. Μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό t-shirt με μια μπάντα ή με κάποιο «έξυπνο» λογότυπο. Μην αισθανθείς όμως πως πρέπει να κάνεις κάποια τολμηρή δήλωση μέσω του t-shirt σου. Τα απλά μινιμάλ σχέδια μπορούν να έχουν την ίδια «ένταση».

Συνδύασε το μπλουζάκι σου με μακρύ παντελόνι

Απέφυγε τις φαρδιές σπορ βερμούδες με τις πολλές τσέπες. Για να διατηρήσεις το look σου μοντέρνο, συνδύασε το μπλουζάκι σου με ένα ωραίο στενό παντελόνι ή τζιν και δίπλωσε τα μπατζάκια σου μέχρι να φανεί ελάχιστα ο αστράγαλος σου. Ολοκλήρωσε το στυλ σου με ένα ωραίο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ακόμη καλύτερα προτίμησε κάποιο με έντονο σχέδιο.

Βάλε τις τελευταίες πινελιές

Περιόρισε τα αξεσουάρ στο ελάχιστο έτσι ώστε να τραβήξει όλη τη προσοχή το ιδιαίτερο μπλουζάκι σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ρολόι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Για επιπλέον στυλ πριν βγεις από το σπίτι σου, βάλε το μπροστινό μέρος της μπλούζας σου μέσα στο παντελόνι σου και το υπόλοιπο άστο να κρέμεται ανέμελο!

Ρίξε μια ματιά στη παρακάτω φωτογραφία να πάρεις μερικές ιδέες!

Style Code: Πως να φορέσεις το σακάκι σου σωστά σε καθημερινές περιστάσεις!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com