8 πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε για τον Ryan Gosling

Ο Χάρισον Φορντ προσποιήθηκε λίγο ότι δεν θυμάται το όνομα του Ryan Gosling αλλά εμείς δεν το πιστέψαμε ούτε για μια στιγμή. Αντίθετα το χρησιμοποιούμε για να σου μεταφέρουμε 10 πραγματάκια που πρέπει να θυμόμαστε όλοι για αυτόν τον απίστευτο τύπο. -Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρεις έναν ρόλο. O Gosling πήρε το ρόλο στο Notebook γιατί ο σκηνοθέτης τον βρήκε πολύ άσχημο. Για την ιστορία και μόνο, μετά το Notebook έπιασε δουλιεά σε ένα σαντουιτσάδικο, ό,τι δηλαδή κάνει κάθε ηθοποιός που θέλει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

-Έχει κάνει μαθήματα χορού και μάλιστα το ταλέντο του ξεπερνούσε το μέσο όρο. Για του λόγου το αληθές ιδού και το σχετικό βίντεο.

-Φήμες λένε ότι ο έφηβος Ryan Gosling πήρε τηλέφωνο τον AJ McLean των Backstreet Boys για να του ζητήσει να μπει στο συγκρότημα. Ευτυχώς για εμάς και τον ίδιο δεν έγινε κάτι τέτοιο και στράφηκε στην ηθοποιία.

-Αντίθετα, ένα ροκ ντουέτο με τον φίλο του Zach Shields υπήρξε μια καλλιτεχνική σύμπραξη και προσπάθεια με υψηλό βαθμό επιτυχίας. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ένα δίσκο με πολύ καλή αποδοχή από κοινό και κριτικούς.

-Είναι απίστευτος τύπος. Μια φορά στη Νέα Υόρκη… δεν φοβήθηκε να μπει στη μέση ενός καβγά για να τον σταματήσει πριν τα πράγματα γίνουν σοβαρά. Το περιστατικό κατέγραψε κατέγραψε με την κάμερα της μια νεαρή κοπέλα που ήταν στο ίδιο σημείο.

-Δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο, έχει τραβήξει και γυναίκα από το δρόμο για την σώσει από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το περιστατικό έχει καταγραφεί στον ηλεκτρονικό τύπο.

-Προσπαθούμε να ξεχάσουμε βέβαια πως όταν είδε πρώτη φορά το Rambo πήρε ένα κουτί με μαχαίρια στο σχολείο και άρχισε να τα πετάει στους συμμαθητές του. Προφανώς, πήρε αποβολή και η μητέρα του τού απαγόρεψε να βλέπει τέτοιες ταινίες.

-Εντάξει έχει κάνει και χειρότερα. Το 2002 ήταν ζευγάρι με τη Sandra Bullock που είναι 16 χρόνια μεγαλύτερή του.