Skip to main content

Το ξενοδοχείο «Marqués de Riscal» είναι ένα πραγματικό αριστούργημα της σύγχρονης φιλοξενίας και έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Frank O. Gehry, τον δημιουργό του Μουσείου Guggenheim στο Μπιλμπάο.

Το «Marqués de Riscal» βρίσκεται στην περιοχή Elciego της Ισπανίας και όπως θα δείτε και σεις στις παρακάτω φωτογραφίες και στο βίντεο έχει σαρωτικές καμπυλωτές επιφάνειες από χάλυβα και τιτάνιο, καθρέφτη προς τον ουρανό και τους λόφους και αμπελώνες.

Αυτό το αριστούργημα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και άψογης φιλοξενίας διαθέτει 33 δωμάτια και 10 εντυπωσιακές σουίτες όπου έχει προσεχθεί η κάθε λεπτομέρεια.  Ηη επίπλωση φέρει το αλάνθαστο σήμα του Frank O. Gehry. Ο τελικός σχεδιασμός του αγγίζει την υψηλή σύγχρονη πολυτέλεια. Όλα τα δωμάτια έχουν Wi-Fi, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, CD player, μαρμάρινο μπάνιο, καφέ και τσάι σε όλες τις σουίτες. 

Αν ο δρόμος σας βγάλει στην Ισπανία μην παραλέιψετε να περάσετε έστω και απ’ έξω αν πάλι θέλετε να δείτε το εσωτερικό του δεν έχετε παρά να πιείτε έναν καφέ στην καφετέρια του ξενοδοχείου.