Skip to main content

Ένα τεράστιο γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ ταυτόχρονα θυμίζει αυτόν τον καιρό η Μύκονος, καθώς οι παίκτες που το επισκέπτονται είναι πάρα πολλοί.

Τις προηγούμενες μέρες στα σοκάκια της Μυκόνου μπορούσε να συναντήσει κανείς τον Petric της Φούλαμ με την Ελληνίδα σύζυγό του Δέσποινα. Εκεί και ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Ρούντι Φέλερ που δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του την αγαπημένη του σε κοσμική παραλία του νησιού.

Παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσε και ο Ιταλός τερματοφύλακας της Μονακό Flavio Roma. Μάλιστα, όταν συναντήθηκε με τον Francois Modesto του Ολυμπιακού “έστρωσαν” την μπάλα κι έπαιξαν ένα… μονό.

Την ίδια ώρα στα Ματογιάννια έκανε την εμφάνιση του ο Γιάννης Μπουρούσης με τη σύντροφό του Χριστίνα Ψωμιάδη. Στο Myconos report δεν μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε και τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου που είναι κολλητοί και βρέθηκαν στο νησί μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες τους, τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Δημήτρη Κατσίβελη.

Και να φανταστεί κανείς ότι ακόμη βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση του καλοκαιριού. Μέχρι τον δεκαπενταύγουστο όπου και θα κορυφοθούν οι επισκέψεις στο νησί έχουμε ακόμη να δούμε πολλούς εκπροσώπους του μπάσκετ αλλά και του ποδοσφαίρου.