Skip to main content

«Ο Μουρίνιο και οι Special ones» ονομάζεται η σειρά κινουμένων σχεδίων στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο.

Δείτε επίσης: Ο Ομπάμα παίζει ποδόσφαιρο!

Μάλιστα για την σειρά υπάρχει και το ομώνυμο παιχνίδι ανταλλαγής καρτών. Το στόρι της σειρά είναι μια ομάδα νεαρών την οποία αναλαμβάνει να προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο και να την κάνει επιτυχημένη, ενώ οι παραγωγοί της ήδη σκέφτονται την προβολή της και σε άλλες χώρες όπως η Αγγλία.

 «Η ευκαιρία ζωής έρχεται όταν την περιμένεις λιγότερο και για τον Άλεξ και τους φίλους του η ευκαιρία να γνωρίσουν τον ήρωα τους αλλάζει τις ζωές του για πάντα. Ο Μουρίνιο, που προσελκύει τα βλέμματα πάνω του σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, είναι εντυπωσιασμένος με τον Άλεξ και τους φίλους του, τόσο που αποφασίζει να τους βοηθήσει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει και τον ιδιοκτήτη της ομάδα, Βίκτον Φον Χάι.

Ο Άλεξ και οι Junior Sharks έχουν μια ευκαιρία που έρχεται μία στο στις χίλιες και διαθέτουν τα πάντα για να γίνουν οι Special Ones»,  δήλωσε ένας από τους δημιουργούς της σειράς.

Ο  Μουρίνιο ανέφερε σχετικά: «Πιστεύω πως η σειρά συνδυάζει εκπαίδευση και διασκέδαση. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτού του πρότζεκτ».