Skip to main content

Αν διαθέτετε 3,5 εκατ. ευρώ τότε η Άστον Μάρτιν του Τζέιμς Μποντ μπορεί να γίνει δική σας.

Δείτε επίσης: Το γρηγορότερο αυτοκίνητο του κόσμου – Lamborghini Gallardo

Ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια που όλοι οι συλλέκτες αμαξιών θα ήθελαν να έχουν πλέον βρίσκεται προς πώληση έναντι ενός αρκετά υψηλού ποσό.

Ο λόγος για την Aston Martin DB5 του κυρίου 007 την οποία πουλά η DuPont Registry πουλά την DB5. Το συγκεκριμένο αμάξι είχε χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του  «Thunderball».

Ο τυχερός που θα την αγοράσει εκτός από το αμάξι θα πάρει extra και τα εξαρτήματα που ξεσκίζουν λάστιχα, τα πυροβόλα, τις πολλαπλές πινακίδες κυκλοφορίας, το αλεξίσφαιρο παρμπρίζ, το ενσωματωμένο ραντάρ, τους εκτοξευτήρες καπνού και γενικά όλα τα  γκάτζετ που της έφτιαξε ο Q αποκλειστικά για την ταινία.

Tην  πολυσυζητημένη Aston Martin DB5 του Μποντ την είδαμε να εμφανίζεται στις ταινίες  «Goldfinger», «Thunderball», «GoldenEye», «Tomorrow Never Dies», «Casino Royale» και «Skyfall». Βέβαια σε όλες τις ταινίες χρημοποιήθηκαν όχι ένα μοντέλο αλλά τέσσερα αφού τα δύο  κατασκευάστηκαν για το  «Goldfinger» και το ένα μοντέλο κλάπηκε από τον ιδιοκτήτη στη Φλόριντα το 1997. 

Το τελευταίο μοντέλο, για το οποίο μιλάμε, είναι η Aston Martin DB5 του 1965 που πωλείται έναντι του ποσού των 3,5εκατ. ευρώ.