Τα ερωτικά… φετίχ των ζωδίων!

0
938

Το ζώδιο κάθε ανθρώπου έχει υποσυνείδητες επιθυμίες και ικανότητες που μπορεί να μην συνειδητοποιούμε καν ότι έχουμε.

Άρα, μεγιστοποιούμε την απόλαυση διαλέγοντας τα φετίχ μας…

Κριός

Βρίσκει ευχαρίστηση στον τομέα των ακατέργαστων και υψηλής αδρεναλίνης εμπειριών. Μπορεί να υπολογίζετε σε ιδρώτα καλογυμνασμένων μυών και «χτυπήματα» όπως το να χτυπά το κρεβάτι στον τοίχο ή εσάς στο πάτωμα και αν είναι πραγματικά προικισμένος, το ανώτατο όριό σας. Σεξ το πρωί, τράβηγμα μαλλιών και έμφαση στα βασανιστήρια.

Ταύρος

Θέλει να έχει όλο το μεγαλείο σε κάθε συνάντηση. Απολαμβάνει το μεγάλο και όμορφο, οτιδήποτε αφορά στα τρόφιμα, τα βαθιά φιλιά και φυσικά τις πιπιλιές. Θέλει να κάνει σεξ μόνο και μόνο για χάρη του σεξ. Αυτό που του λείπει στην πρωτοτυπία, το κερδίζει η γλώσσα του που την χρησιμοποιεί για τα πάντα. Του αρέσει να γλείφει ιδιαίτερα αν κάποιος είναι πασαλειμμένος με σαντιγί, αλκοόλ, σοκολάτα και γλυκά.

Δίδυμοι

Δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ζευγάρι χέρια, στο στοματικό σεξ, τα κραγιόν, το γαργάλημα, στο σεξ υψηλής ταχύτητας, σε ερωτικά παιχνίδια και πνευματώδη πειράματα. Επίσης, είναι ειδικός στον αυνανισμό αλλά πάντα πρόθυμος να δώσει μια χείρα… βοηθείας ακόμη και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της ανατομίας.

Καρκίνος

Έχει την τάση να λατρεύει το στήθος, το δέρμα (δεδομένου ότι αγκαλιάζει το σώμα), το παίξιμο των θηλών, το τρίψιμο της κοιλιάς, το πιπίλισμα, τον ρόλο ως νοσοκόμα και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που του δίνουν την αίσθηση ότι είναι σαν το σπίτι του. Του αρέσει η παιδικότητα οπότε καλύτερα να είστε έτοιμοι να υποδυθείτε ένα μικρό αγόρι ή μια αθώα παιδούλα.

Λέων

Η μεγαλοπρέπεια και κάποιος βαθμός επιδειξιμανίας είναι αυτό που κάνει να χοροπηδά η χαίτη του Λέοντα στο τέλος. Έτσι, αγαπά τα πολλά ή μακριά μαλλιά, το δάγκωμα, το γδάρσιμο, το φλερτ, τα σεξουαλικά πειράγματα και τις πορνό ταινίες. Ζει για το ερωτικό τρίγωνο, οτιδήποτε σε μια ομάδα εφόσον είναι στη μέση και αρχηγός.

Παρθένος

Βρίσκει οάσεις ευδαιμονίας στο λάτεξ, στους ρόλους γιατρού-νοσοκόμας, στις μάσκες, τις χειροπέδες και τα σικάτα καθαρά εσώρουχα. Μερικοί Παρθένοι θέλουν να τιμωρηθούν. Θα κάνουν άσχημα πράγματα για να συλληφθούν, ώστε να μπορούν να τιμωρηθούν. Είναι ιδανικοί για τον Κριό που θέλει να τιμωρήσει κάποιον. Προσποιηθείτε σκηνές βιασμού λοιπόν για να ενεργοποιήσετε έναν Περθένο.

Ζυγός

Το μέρος του σώματος που συνδέεται συνήθως με τον Ζυγό είναι οι γλουτοί. Απολαμβάνει να δέρνει και να παίζει με τον πισινό. Αγαπά να παίζει ρόλους, όπου πρέπει να ντύνεται. Συνήθως έλκεται από όμορφες παρουσίες που έχουν μια φανταστική αίσθηση του χιούμορ. Επίσης είναι ο ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου. Δεν κάνει σεξ μόνο για σεξ. Μπορεί να γίνει η χαριτωμένη παλλακίδα σας ή ένας go go boy αλλά ποτέ δεν γίνεται πρόστυχος.

Σκορπιός

Δεν φοβάται το σκοτάδι ή οτιδήποτε μυστηριακό γι αυτό βρίσει μέρη απόλαυσης στη δουλειά. Του αρέσει η μυρωδιά του σώματος, τα παιχνίδια μπουντρουμιού, το σεξ μέσα και γύρω από το νερό ή σε ημιδημόσια μέρη και το να δένει τα μάτια. Έχει πάντα μελανιές και γδαρσίματα από το χαλί στα γόνατα και την πλάτη του, σουβενίρ από την συνεχή πάλη του με τον ή την παρτενέρ του κατά την διάρκεια του σεξ.

Τοξότης

Η περιπέτεια είναι το μεσαίο όνομα του Τοξότη οπότε θα αναμένουμε να συνδέεται με το φετίχ του. Το πιο πιθανό είναι να του αρέσει το σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά μπορεί επίσης να φτιάχνεται από λιγότερο αποκαλυπτικά πράγματα όπως τα επιτραπέζια παιχνίδια ή την casual εμφάνιση. Είναι φτιαγμένος για σεξ σε οποιαδήποτε στάση, τρόπο ή μορφή και για kinky πειράγματα.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε βουνοκορφές και θα έχετε μια ιδέα για το τι παίρνει ο Αιγόκερως όταν ερεθίζεται σαν αγρίμι. Είναι φυσικά ηχητικά τύποι, αφήνουν δαγκωματιές και σημεία έλεγχου στο κορμί του/της παρτενέρ τους. Του αρέσει να τον γλύφουν στο πίσω μέρος των γονάτων του και να παίζει παιχνίδια εξουσίας.

Υδροχόος

Δεδομένου ότι είναι το επίσημο σύμβολο του μέλλοντος, ο Υδροχόος θα έχει σαν φετίχ κάτι που φαίνεται φουτουριστικό, προοδευτικό ή με ριψοκίνδυνη διάθεση. Είναι συνήθως λάτρης του σεξ στον κυβερνοχώρο/τηλέφωνο, του ομαδικού σεξ, των ερωτικών παιχνιδιών, των τύπων κακό αγόρι/κορίτσι και των βρώμικων κουβέντων. Του αρέσει να είναι kinky. H γυναίκα Υδροχόος μπορεί να αυνανίζεται αρκετά, τα αρσενικά όμως δεν έχουν αυτή την ευκαιρία επειδή δεν προλαβαίνουν καθώς είναι περιζήτητα.

Ιχθύες

Δεν μπορεί να μην έχει φετίχ τα πόδια, το πιπίλισμα των δαχτύλων και ενίοτε το γλείψιμο των παπουτσιών. Επίσης επειδή είναι ερωτευμένος με την εικόνα, οπότε έχει μια τάση για ηδονοβλεψία και παιχνίδι με φωτογραφίες.