Πέντε λόγοι για να κάνετε one night stand

0
521

Αλήθεια , έχετε κάνει ποτέ one night stand ; Έχετε αναρωτηθεί εάν είναι σωστό η λάθος ; Εμείς ήμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε πως το σεξ κάνει καλό και το one night stand επίσης !

 

 

1. Επιθυμία: Για τον οποιοδήποτε λόγο και αν κάνετε sex το μυστικό είναι απλά να το θέλετε και φυσικά μετά να μην το μετανιώσετε! Είτε είναι από αγάπη, είτε από έρωτα, είτε γιατί πολύ απλά εκείνη τη στιγμή ο τύπος που σας φλερτάρει σας… ερέθισε, προχωρείστε δίχως φόβο και πάθος και φροντίστε απλά να το ευχαριστηθείτε!  Στο κάτω κάτω, πώς γίνεται κάτι που προκαλεί τόση χαρά και ευεξία να είναι… ανήθικο; Αφήστε τις τύψεις και τις ενοχές στην άκρη και μην κάνετε το λάθος να ακούσετε ηθικολόγους του περιβάλλοντός σας.

2. Είναι… αγνό: Εντάξει μπορεί να μας θεωρήσετε υπερβολικούς και παράλογους αλλά σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά. Το one night stand είναι sex και τίποτε άλλο. Εννοούμε ότι οι δύο παρτενέρ το μόνο που θέλουν είναι απλά να κάνουν τη δουλειά τους και μόνο αυτό. Στην προκειμένη δεν υπάρχει η προσπάθεια να ευχαριστήσεις τον καλό σου, ή να πάρεις εκείνη τη στάση που εσένα δεν βολεύει αλλά αυτός λατρεύει. Ο μοναδικός στόχος είναι να φτάσεις σε οργασμό χωρίς να πρέπει να αποδείξεις τίποτα! Υπάρχει κάτι πιο έντιμο και αγνό από αυτό; Σκεφτείτε το…

3. Είναι δύσκολο να υπάρξουν συναισθήματα: Ας είμαστε ειλικρινείς: όλοι μας, και κυρίως οι γυναίκες, από τη στιγμή που θα μείνουμε γυμνές με κάποιον άλλο απέναντί μας, αυτομάτως γινόμαστε πιο ευάλωτες και συναισθηματικές. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε ελεύθερες σχέσεις, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να αρχίζουμε να αναπτύσσουμε συναισθήματα τα οποία είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθανόμαστε, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να τα απαιτούμε και από τον άλλο, εφόσον αυτή ήταν η αρχική συμφωνία. Αν είστε λοιπόν από αυτά τα άτομα, αφήστε στην άκρη τις ελεύθερες σχέσεις, γιατί θα την πατήσετε, και επικεντρωθείτε στα one night stands! Πάντα με προφυλακτικό βέβαια… Απαράβατος κανόνας!

4. Εύκολα και γρήγορα: Είναι κι εκείνος ο τύπος ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με εσάς, αλλά κατά έναν περίεργο λόγο σας αναστατώνει. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, έχετε κερδίσει ήδη πολύτιμο χρόνο μιας και γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι από τη σύμπραξη των δυο σας δεν πρόκειται να βγει τίποτα παραπάνω από καυτό sex χωρίς καμία σημασία. Έτσι, και τις ανάγκες σας καλύπτετε και δεν μπαίνετε στη διαδικασία ραντεβού τα οποία στην καλύτερη να σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

5. Η γοητεία της αμαρτίας: Ή αλλιώς νέα γυναίκα μόνη ψάχνεται. Είστε ελεύθερη και το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε καλά; Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε όλο αυτό. Για ένα βράδυ, μπορείτε να μετατραπείτε σε κάποια άλλη, κάποια που έχετε φαντασιωθεί, και να κάνετε πράγματα που σίγουρα με τον καλό σας ούτε που θα σκεφτόσασταν! Στο κάτω κάτω, τον παρτενέρ σας δεν πρόκειται να τον ξαναδείτε. Κατά 99% τουλάχιστον. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

Θυμόμαστε τη Ρένια Δούκα ως γυμνή αγιοβασιλίτσα!