Skip to main content

Τι φταίει και πλέον ακούγεται όλο και πιο συχνά η φράση: “Όχι απόψε αγάπη μου έχω πονοκέφαλο…”, που πλέον δεν ακούγεται μόνο από τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες όταν δεν θέλουν να κάνουν σεξ; Διαβάστε εδω!

 

Τα νέα ζευγάρια είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι κάνουν πια σεξ με το σταγονόμετρο. Λίγο η οικονομική δυσπραγία, λίγο οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν θέλει και πολύ οι ερωτικές περιπτύξεις να μην είναι στις προτεραιότητες των σύγχρονων ζευγαριών.

 

Σύμφωνα με νέες μελέτες που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ΙΜΟΠ τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σεξ μια έως δυο φορές την εβδομάδα άλλα όμως ίσως και λιγότερες.

 

Ποια είναι τα ”σύγχρονα” εμπόδια που φρενάρουν το σεξ;

 

Αν θέλετε, λοιπόν, περισσότερο σεξ, θα χρειαστεί να αποδεσμευτείτε από την τεχνολογία, συμβουλεύει η επιστημονική ομάδα που ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι σήμερα εξαρτώνται τόσο πολύ από τα κινητά και τα tablets τους, που η ερωτική τους ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

 

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το 70% των γυναικών θεωρούν ότι η τεχνολογία και οι οθόνες στέκονται εμπόδιο στην ερωτική τους ζωή.

 

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, όταν ρωτήθηκαν σχετικά με το πόσο επεμβαίνει η τεχνολογία στη σχέση τους, απάντησαν ότι θεωρούν την πιο παρεμβατική τεχνολογία τους υπολογιστές, ενώ μετά ακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα.

Οι ειδικοί, λοιπόν, συνιστούν την απαγόρευση των smartphones και των tablets από το υπνοδωμάτιο, στην περίπτωση που θέλετε να τονώσετε την ερωτική σας ζωή.

 

“Τα ζευγάρια μπορούν να φτιάξουν κανόνες όσον αφορά την τεχνολογία. Ακούγεται χαζό, αλλά δεν είναι”, λέει η κ. Coyne, η υπεύθυνη ειδική καθηγήτρια της έρευνας. “Μια συζήτηση σχετικά με το τι είναι εντάξει και τι όχι όσον αφορά τις συσκευές στο πλαίσιο ενός δείπνου ή στο υπνοδωμάτιο, θα μπορούσε να βοηθήσει”.