Skip to main content

Έχει περάσει ο καιρός και είσαι ακόμα αγνό παρθένο ελαιόλαδο? Έχεις δοκιμάσει να συναντήσεις κορίτσια μέσω chat, έχεις μάθει τα πάντα για το σεξ αλλά ουσιατικά δεν έχεις κάνει τίποτα στην πράξη! Έχεις διαβάσει στα βιβλιά και στο ιντερνετ για το πως να ρίξεις μια γκόμενα αλλά ακόμα δεν έχεις σεξουαλική ζωή! Ξεχάστε όλες αυτές τις ανοησίες. Υπάρχουν πέντε απλοί λόγοι που έχετε μόνιμη γκόμενα την Μαρία παλάμη..

 

1. Δεν είσαι και πολύ καταφερτζής και γλυκομίλητος!

Το σημείο G για τις γυναίκες είναι στα αυτιά, όποιος ψάχνει πιο κάτω , χάνει το χρόνο του! Αν πάτε να ανοίξετε συζήτηση σε μια γυναίκα, αρχίζοντας με όλα τα φωνήεντα "Εεε Ααα Οοο Ηηη " ή λέγοντας "τι κάνεις" , τότε η καμπάνα χτυπά για σένα! Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι γυναίκες είναι έναν βλάκα που προσπαθεί να βγεί στα μάτια της , φλυαρόντας!

Το πρώτο βήμα για να πλησιάσεις μια γυναίκα είναι να πας στα ίσια, να είσαι άνετος και απλός . Αν την κάνεις να γελάει αυτό θα είναι ένα συν..

 

2. Λες συνέχεια λάθος πράγματα.

Αν έχεις συστηθεί χωρίς να ελέγχεις τα λόγια σου και να μιλάς μόνο για τα τρελά σου όνειρα , να δείχνεις το πόσο γαμάτος είσαι και όλη η συζήτηση να είναι γύρω από το όνομα σου.. είσαι σε λάθος δρόμο! Αφού δεν μπορείς να τα καταφέρεις μην τα δυσκολεύεις τα πράγματα , μίλα για απλά πράγματα (για το καιρό π.χ) , πες μερικά λόγια για σένα και άφησε και αυτήν να σου πει για τον εαυτό της!

 

3. Εππ! Ψηλά το κεφάλι!

Αν έχει σπάσει ο πάγος μεταξύ σας και δεν έχεις αυτοπεποίθεση ή φοβάσαι μήπως τα κάνεις μαντάρα , να ξέρεις ότι το μόνο πράγμα που θα σε προδώσει είναι η γλώσσα του σώματος! Όταν καρφώνεσαι στο μίνι της, κοιτάς γύρω γύρω από αμηχανία ή δεν βλέπεις την ώρα να βγείς από αυτήν την κατάσταση θα την κάνουν να ξενερώσει.. θα καταλάβει ότι είσαι ένας σπασίκλας. Ακόμα και αν βαριέσαι ή το κορίτσι δεν είναι για τα κυβικά σου , επικεντρώσου στην συζήτηση, να θυμάσαι ότι έχει φτάσει στην πήγη! Το αν θα πιείς νερό , είναι στο χέρι σου..

 

4. Υπερεκτιμάς τις γυναίκες.

Πολλοί άντρες σκέφτονται ότι οι γυναίκες είναι σαν ένα παιχνίδι και νομίζουν ότι με ένα έξυπνο σχέδιο θα την ρίξουν. Αν βλέπεις μια γυναίκα σαν έπαθλο ή νομίζεις ότι η νίκη σου είναι δεδομένη.. τότε είσαι γελασμένος. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν σημαντικές και ότι αξίζουν κάτι παραπάνω από όσο νομίζεις..

 

5. Η μόνη λέξη που σκέφτεσαι είναι το "sex".

Αφού είσαι ακόμα παρθένος, είναι σίγουρο ότι το μόνο που θέλεις είναι να τον χώσεις κάπου και να πείς στα φιλαράκια σου ότι γ@μησες. Πας σε όποια γυναίκα σου κάτσει και έχεις αυτό στο μυαλό σου: "θέλω να σε γ@%!$ω" . Να ξέρεις ότι , όταν το μόνο που κυνηγάς είναι το σεξ, οι γυναίκες αποκτούν σκυλίσια όσφρηση και το μυρίζονται αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι τον καιρό που έχεις γκόμενα ή είσαι παντρεμένος , οι γυναίκες σου κολλάνε περισσότερο. Το Pswnio.gr έχει πάει πολλές φορές να ρίξει γκόμενα με αυτό το σκεπτικό και έχει φάει τα μούτρα του! Αν δεν θέλετε να τα φάτε και εσείς.. να μην κυνηγάτε το σεξ αλλά το κοπέλα που θα σε κάνει χαρούμενο.