Ποια είναι τα πιο χαζά πράγματα που κάνει κάποιος όταν είναι ερωτευμένος;

Ποια είναι τα πιο χαζά πράγματα που κάνει κάποιος όταν είναι ερωτευμένος; - Κεντρική Εικόνα

Παρακάτω θα μπορέσετε να διαπιστώσετε ποια είναι, ώστε να ξέρετε και να έχετε το νου σας. Δεν πρέπει να κάνετε τέτοια λάθη, διότι μπορεί να τα θαλασσώσετε. Δώστε βάση στις συμβουλές που ίσως σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Video Embed:

1. Εμφανίζεσαι ξαφνικά εκεί που είναι και εκείνη!!

Κλασσική κίνηση άντρα. Να πετάγεται ξαφνικά μπροστά στην κοπέλα και να λέει "τι σύμπτωση που βρεθήκαμε". Ενώ στην πραγματικότητα παραμόνευε πόση ώρα για να βρει την κατάλληλη στιγμη. Και εκβιάζετε την μοίρα σας...και επίσης μπορεί να το καταλάβει η γυναίκα.

2. Διαβάζουν το ωροσκόπιο

Άλλο και τούτο. Άμα περιμένετε να σας πει το ωροσκόπιο πότε θα μπορέσετε να ερωτευτείτε μια κοπέλα, τότε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Ειδικά άμα κοιτάτε το ζώδιο της κοπέλα σας. Το έχετε πάρει στραβά το πράγμα απλά.

3. Κατασκοπεύοντας τους στο Ίντερνετ

Το να ενδιαφέρεσαι για κάποια είναι καλό. Το θέμα είναι να μην το παρακάνεις, κοιτάζοντας τι κάνει στο Google. Είναι υπερβολικό. Το επόμενο σημείο είναι να κοιτάζεις το σπίτι συνεχώς!!

4. Κοιτάζοντας την οικογένεια της στο Facebook

Το να ψάχνεις το προφίλ της για να δεις τους πρώην της, ας το πούμε ότι τρώγεται. Αλλά να βλέπεις την οικογένεια της δεν είναι και ότι πιο αρεστό υπάρχει. Ειδικά άμα φαντάζεσαι πως θα είναι στον γάμο. Πρέπει να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να συνέλθεις. 

5.  Συμφωνείς με ότι λένε

Ξέρετε ότι όταν διαφωνείς με μια κοπέλα την ελκύεις περισσότερο. Σε ένα ζευγάρι οι διαφορές παίζουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Μην συμφωνείτε με το παραμικρό, αλλά να είστε ειλικρινείς και θα δείτε ότι θα κερδίσετε.

6.  Μην το παρακάνετε με τα like!!

Το ότι υπάρχει το like στο facebook δεν σημαίνει ότι θα πρέπει εσείς όλη την ώρα να πατάτε σε κάποια δημοσίευση της. Εντάξει άμα σας αρέσει να το πράξετε, ωστόσο όχι με το παραμικρό. Κάποια στιγμή θα αρχίσει να γίνεται βαρετό αυτό.

7. Το να αγνοείς υποθετικά την κοπέλα που έχεις ερωτευτεί

Επειδή δεν θέλεις να φανείς λιγούρης, προσπαθείς να κινηθείς αργά. Αυτό δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Καλύτερα να πεις ένα γεια και να προσπαθήσεις να ανεβάσεις τις μετοχές σου μπροστά στην κοπέλα. Ήρεμα αλλά σωστά.