Skip to main content

Όλοι οι ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν χειραψίες πριν το ντέρμπι; Έτσι νομίζαμε! Δείτε το video που αποδεικνύει τη… βεντέτα που έχει ανοίξει μεταξύ Λέτο-Τοροσίδη!

Το περασμένο Σάββατο όλοι ασχοληθήκαμε με το εξαιρετικό ντέρμπι του Φαλήρου, στο οποίο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έδωσαν μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση στο Καραϊσκάκη.

Λίγες μέρες αργότερα και ενώ έχουν σχολιαστεί πραγματικά τα πάντα, η σκηνή ενός video ρίχνει λίγο ακόμα αλατοπίπερο στην αιώνια διαμάχη. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Λέτο και την επιλογή του να μην δώσει το χέρι κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο! Μια κίνηση που θύμισε τον Γουέιν Μπριτζ και την ιστορία με τον Τζον Τέρι όταν τέθηκαν αντιμετώποι.

Πάντως, αξίζει να τονίσουμε πως οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρώην συμπαίκτες στο λιμάνι δεν ήταν αυτό που λέμε φιλικές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρυσι μετά το τέλος του 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Λέτο κατευθύνθηκε προς τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια για να βρει τον Τοροσίδη και να του ζητήσει τον λόγο για την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης!

Πηγή: gazzetta.gr