Skip to main content

Μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του παγκόσμιου ποδόσφαιρου, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι μετρά εκτός από θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς.

Δεν μπορεί κάποιος να αρέσει σε όλους, όσο καλός και να είναι. Το ίδιο ισχύει και για τον Αργεντίνο άσο της Μπαρτσελόνα. Γιατί όμως δεν αρέσει στον κόσμο και ποια κομμάτια είναι αυτά που ενοχλούν σε εκείνον; Αυτά θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Πιο πετυχημένο πορτραίτο του Μέσι ΔΕΝ υπάρχει!

1.Οι haters πολύ θα τον ήθελαν στην ομάδα τους!

Σε «πονάει» φίλε Μαδριλένε (τυχαίο το παράδειγμα) που δεν παίζει για σένα αλλά για τη Μπαρτσελόνα!

2.Κάποια στιγμή στην καριέρα του, ντρόπιασε την ομάδα σου!

Όταν ο Μέσι βρεθεί στη μέρα του, η αντίπαλη άμυνα υποφέρει. Τους «χορεύει» λίγο τάνγκο, τρέχει κι άντε να τον πιάσεις, βάζει γκολ… Τι άλλο πια να κάνει;

3.Είναι πολύ καλύτερος από τον δικό σου κορυφαίο παίκτη!

Αυτή είναι η «πικρή» αλήθεια…

4.Δεν «βουτάει» ποτέ!

Σ’αρέσει, δεν σ’αρέσει, οφείλεις να το παραδεχθείς. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να διαθέτει παίκτες-βουτηχτές (ας μην θίξουμε οικογένειες τώρα) αλλά ο Μέσι δεν ήταν ποτέ ένας από αυτούς! Δεν πέφτει κι εύκολα!

5.Είναι ο απόλυτος recordman!

Έχει «σπάσει» κάθε πιθανό ρεκόρ στο ποδόσφαιρο και αφού χρησιμοποιήθηκε σε οοοολα τα παιχνίδια πέρσι, «κάηκε»! Εξ’ου και η κούραση.

6.Όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, δύσκολα θα βρεθεί πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής από αυτόν!

Σίγουρα ο Μέσι δεν είναι το τέλος του ποδοσφαίρου αλλά τα νούμερα και όσα έχουμε δει από αυτόν τα τελευταία χρόνια, μας δείχνουν ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

Καλά και όταν έπαιζε ο Μαραντόνα τα ίδια θα έλεγαν…

7. Αποτελεί -ίσως- τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

«Βαριά» κουβέντα αλλά αν ποτέ καταφέρει να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αργεντινής, θα έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του. Έφτασε πολύ κοντά φέτος.

8.Πήρε τη «Χρυσή Μπάλα» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Δεν έβγαλε μάτια σε αυτή τη διοργάνωση και αυτό το είδαν και οι πιο «τυφλοί» υποστηρικτές  του! Και όμως, κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων για την απόφαση της FIFA!

9.Θα ήθελαν πολλοί μια γυναίκα σαν την Αντονέλα!

Όμορφη αλλά σεμνή και ταπεινή η Αντονέλλα Ροκούτσο, είναι η πιο προσγειωμένη σύντροφος ποδοσφαιριστή. Σε αυτό ταίριαξε πολύ με τον Λίο. 

Όταν ο Ιησούς αγκάλιασε τον ήλιο… [pics]

Ο δρόμος της Γερμανίας προς τον θρίαμβο σε ένα βίντεο-έκπληξη!