“Άγνοια και σεβασμό για την Ελλάδα δηλώνει ο Κάτσε”

0
659

Σε μια νέα υπόθεση Κατίδη εξελίσσεται η υπόθεση του Κάτσε που καθημερινά έχουμε και ένα νέο επεισόδιο.

Στο χορό των δηλώσεων έχουν μπει αρκετοί, μεταξύ άλλων και ο αρχηγός της εθνικής Αλβανίας, Τσένα.

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ μέσα από τον αλβανικό λογαριασμό του facebook που διατηρεί (το ελληνικό προφίλ το έχει διαγράψει), απολογήθηκε εκ νέου για την κίνηση του να φορέσει και να φωτογραφηθεί με την την μπλούζα του UCK, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά ότι είχε άγνοια για το τι σημαίνει το συγκεκριμένο μπλουζάκι.

Δείτε επίσης

Ζιντάν: «Δεν αξίζει τα λεφτά του ο Μπέιλ»

Αναλυτικά ο μέσος του ΠΑΟΚ έγραψε: «Αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι έχω μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα, αλλά η Αλβανία είναι στην καρδιά μου. Αυτή η φωτογραφία ερμηνεύτηκε λάθος γιατί την έβαλα κάνοντας το χατίρι σε έναν πολύ καλό μου φίλο. Ευχαριστώ».

Ο Κάτσε ωστόσο ανάρτησε και νέο στάτους αργότερα, όπου ανέφερε: «Η φωτογραφία που απ’ ό,τι βλέπω έχει παρεξηγηθεί απ’ όλους, σβήστηκε από τη σελίδα μου. Επαναλαμβάνω γι’ άλλη μία φορά ότι αυτή τη μπλούζα τη φόρεσα επειδή ένας φίλος μου μού ζήτησε να τη βάλω. Ήταν επιθυμία του. Δεν θέλω να μιλάω άσχημα ούτε για τον τόπο που παίζω, την Ελλάδα που τη σέβομαι, ούτε για τη χώρα μου που αγαπώ. Τα ελληνικά ΜΜΕ μου κάνουν πόλεμο, αλλά θα ξεκαθαρίσουν όλα όταν θα είμαι ο ίδιος παρών εκεί».

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό του Τρινκέρι για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου;