Skip to main content

Και όμως συνέβη κάτι το ανεξήγητο! Μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, η προσωπικότητα και η σεξουαλικότητα ενός 27χρονου, φαίνεται ότι έχει αλλάξει δραματικά… Τώρα προσπαθεί να ξαναβρεί το ποιος είναι και γιατί του συνέβησαν αυτές οι.. αλλαγές.

"Είναι σαν να βλέπω κάποιον άγνωστο στον καθρέπτη, με το δικό μου πρόσωπο όμως νεότερο και για να πω την αλήθεια, αν συναντούσα τον εαυτό μου στο δρόμο, πιθανότατα απλά θα συνέχιζα να περπατάω."…

Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες του, ο 27χρονος Chris Birch αγωνίζεται να θυμηθεί ή να ταυτιστεί με τον παλιό του εαυτό. Ήταν ένας άνδρας 120 κιλών που αγαπούσε τη μπύρα και τις εξόδους, φίλαθλος του ράγκμπι από τις κοιλάδες της Ουαλίας, η ζωή και ψυχή του πάρτι. Εργαζόταν σε μια τράπεζα και αγαπούσε τον αθλητισμό και μοτοσικλέτες.

Μετά από ένα φρικτό ατύχημα το 2011, λέει ότι υποβλήθηκε σε μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπικότητά του. Πιστεύει ότι έχει περάσει από το να είναι στρέιτ σε γκέι, μέσα σε μία νύχτα!

"Κατέβαινα μια μέρα κυλώντας, έναν λόφο με γρασίδι και διεκόπη η παροχή αίματος προς τον εγκέφαλο μου, η οποία μου προκάλεσε εγκεφαλικό. Ήταν από εκείνη τη στιγμή, όταν και συνήλθα στο νοσοκομείο, που συνειδητοποίησα ότι είχα αλλάξει", είπε ο Birch συνεχίζοντας ως εξής:

"Ο Chris που ήξερα είχε φύγει και ένας νέος Chris βρισκόταν στη θέση του. Συνειδητοποίησα ότι το εγκεφαλικό μου με είχε κάνει γκέι.". Ο ίδιος ακόμη δεν μπορεί να θυμηθεί ένα μεγάλο μέρος της ζωής του πριν από το ατύχημα. Η στιγμή που κατάλαβε ότι τα συναισθήματά του προς τους άνδρες είχαν αλλάξει, ήταν από τις τρομακτικότερες της ζωής του.