Skip to main content

Η Άρσεναλ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Οζίλ.

Ο Γερμανός άσσος που ήρθε από την Ρεάλ, έχει κάνει μαζί με τον Ράμσεϊ στην διαφορά στην μεσαία γραμμή της ομάδας και όπως δηλώνει και ο ίδιος δεν υπάρχει καμία πίεση.

Άλλωστε όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ, η πίεση είναι η καθημερινότητα σου. Επίσης ο διεθνής Γερμανός μιλάει με τα καλύτερα λόγια τον Βενγκέρ, ελπίζοντας να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

«Έχω παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπου η πίεση είναι μεγάλη διότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Οπότε, μετά από αυτά τα τρία χρόνια, η πίεση δεν με φοβίζει. Αυτό γιατί πραγματικά δεν νιώθω την πίεση. Το δεύτερο πράγμα είναι ότι αυτό που κάνω καθημερινά το αγαπάω».

«Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο τόσο πολύ που όταν παίζω δεν νιώθω την πίεση. Φυσικά υπάρχουν κάποιες μέρες που τα πράγματα δεν δουλεύουν τόσο καλά όπως άλλες μέρες, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πίεση».

Ενώ για τον προπονητή του, ανέφερε: «Ήταν εκείνος που με προέτρεψε να έρθω εδώ και τώρα μπορώ να πω ότι δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος με το να είμαι εδώ. Αγαπάει πραγματικά το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μείνει για πολλά ακόμα χρόνια». 

«Νομίζω ότι πραγματικά ήταν το καλύτερο βήμα για μένα να έρθω σε αυτήν την ομάδα. Έχουμε μερικούς παίκτες με πολύ ταλέντο εδώ και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλό».