Skip to main content

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 0-0, σκορ που δεν βόλεψε ιδιαίτερα κανέναν από τους δυο αλλά οι προπονητές των δύο ομάδων, δείχνουν ακλόνητοι από το αποτέλεσμα. Ο μεν Δερμιτζάκης λέει πως ότι πάρεις εκτός έδρας καλό είναι και δίνει βάση στο να νικήσουν όλα τα εναπομείναν ματς στην Τρίπολη, ο δε Παράσχος εμφανίζεται σχεδόν σίγουρος ότι ο Ηρακλής δεν πρόκειται να κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Είναι ένας τρόπος να ηρεμούν τους παίκτες και να πάνε με τις πιθανότητες όσο υπάρχουν μαθηματικά σενάρια να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά πολύ coolτους είδα. Ειδικά ο τεχνικός του Γηραιού τον οποίο και πληροφορώ πως χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό για να συμβαδίσει με τα στάνταρντς του Δερμιτζάκη. 34 λέει ο ένας, 35 ο άλλος.

Γιώργος Παράσχος: «Πολύ κλειστό παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά είχαμε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα. Προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σκληρή αλλά δεν μας βγήκε τίποτα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε κλειστά. Ασχοληθήκαμε με τον διαιτητή και τις κάρτες που έδειχνε με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστούμε.. Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε φάσεις. Αναζητούσαμε συνεχώς το κεφάλι του Γιάκομπ. Δεν κατορθώσαμε να συνεχίσουμε την καλή εμφάνιση στις Σέρρες.

Εκτός έδρας πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Εντός όμως χρειαζόμαστε βελτίωση όταν παίζουμε με ομάδες που παίζουν κλειστά. Κάναμε αρκετά λάθη. Οι αμυντικοί δεν μετέφεραν σωστά την μπάλα μπορεί να μας έλειπε και ο Ντάνι ένας παίκτης που το κάνει αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψει η ομάδα μου. Θεωρώ ότι όποια ομάδα μαζέψει 34 βαθμούς και πάνω θα παραμένει στην κατηγορία».

Πύλος Δερμιτζάκης: «Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Ηρακλής προερχόταν από μια επιτυχία. Αν κέρδιζε και σήμερα θα ήταν πιο άνετος. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι όπως δείχνουν και τα στατιστικά στοιχεία.

Αμυντικά μόνο μια φάση με τον Γιάκομπ μας δημιούργησε ο Ηρακλής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος άλλες δύο ευκαιρίες δημιουργήσαμε, όμως το ποσοστό ευστοχίας δεν ήταν καλό. Μας λείπει το γκολ και αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί τις φάσεις της κάνουμε.

Ότι παίρνεις είναι καλό εκτός έδρας και στην έδρα μας να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει για την παραμονή μας. Να εκμεταλλευτούμε την έδρας παίζοντας μπάλα και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το μάξιμουμ παραμονής για όλες τις ομάδες είναι οι 35 βαθμοί».