Skip to main content

Αποφασισμένη να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ντροπιαστικά επεισόδια στη Σερβία και ταυτόχρονα να προστατευτούν οι Άγγλοι παίκτες εμφανίζεται η βρετανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον απόηχο του αγώνα μεταξύ των ομάδων Κ-21 των δυο χωρών! Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι ιθύνοντες την ομοσπονδία ζητούν από την ΟΥΕΦΑ να αναλάβει τις ευθύνες της και σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην ξαναστείλουν ομάδα στη Σερβία.

 

Αναλυτικά, το κείμενο έχει ως εξής:  «Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο έγιναν στόχοι ρατσιστικών συνθημάτων από τους Σέρβους οπαδούς. Δηλώνουμε σοκαρισμένοι. Ζητούμε από την UEFA να αναλάβει ότι ευθύνες της αναλογούν και να πράξει με σκοπό να τιμωρήσει αυστηρά την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας. Πρέπει να προστατευτεί ο Ντάνι Ρόους. Καμία ομάδα δεν θα πρέπει να παίζει σε ένα γήπεδο με τόσο εχθρικό κλίμα, ρατσιστική αντιμετώπιση και απειλή της σωματικής ακεραιότητας των παικτών. Θα το σκεφτούμε πολύ για να βρεθούμε ξανά στη Σερβία στο μέλλον»

 

Επιπλέον, στο διαδίκτυο ανέβηκε βίντεο με οπαδούς της εθνικής Σερβίας οι οποίοι φέρονται κατά των Άγγλων ποδοσφαιριστών με εμετικούς ήχους, ενώ στο δεύτερο βίντεο καταγράφονται αναλυτικά τα όσα συνέβησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα!    

Διαβάστε επίσης: 

Αηδιαστική ρατσιστική επίθεση των Σέρβων…σε έγχρωμους ποδοσφαιριστές!