Θέλει να υιοθετήσει το μωρό που βρέθηκε στην αποχέτευση

0
439

Η ιστορία του νεογέννητου μωρού απ’ την Κίνα που βγήκε ζωντανό απ’ την περιπέτεια του εγκλωβισμού του σε σωλήνα αποχέτευσης συγκλόνισε τον Αντριάν Μούτου. Έτσι λοιπόν ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει το νεογέννητο.

 

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε εκπομπή της χώρας του εκδήλωσε την επιθυμία του το μωρό που κέρδισε τη μάχη στις πρώτες ώρες της ζωής του, να κερδίσει και μια θέση στην ήδη 4μελή οικογένειά του.

 

«Όταν άκουσα την είδηση, δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορώ να ζω, πως μπορώ να φάω πρωινό. Το ότι έζησε αυτό το παιδί, σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερο», ήταν τα λόγια του Μούτου σε εκπομπή της ρουμανικής τηλεόρασης, ενώ ανέφερε επιπλέον «Τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Όταν είδα αυτό το παιδί αμέσως σκέφτηκα ότι πρέπει να το υιοθετήσω. Ότι στάλθηκε σε εμένα απ’ τον Θεό. Ποτέ δεν έκανα τέτοιες σκέψεις, αλλά όταν το είδα κατάλαβα ότι είναι διαφορετικό».

 

Ο Ρουμάνος έχει ήδη δύο κόρες, αλλά μόλις άκουσε την είδηση ζήτησε απ' την σύζυγό του, Κονσουέλο, να προσθέσουν τον μικρό ήρωα στην οικογένεια τους. 

Δείτε περισσότερα

Συγκλόνισε τον πλανήτη το μωρό που βρέθηκε σε υπόνομο!