Skip to main content

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο κέρδισε 6-2, 6-1 τον Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ (Νο.38) σε μόλις 63 λεπτά και μετράει πλέον 20-0 στο China Open!

Ξεπέρασε ανώδυνα το ασταθές του ξεκίνημα ο 27χρονος Σέρβος και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον 31χρονο Ισπανό, ο οποίος κράτησε μόλις μια φορά στον αγώνα το σερβίς του. Συνεχίζει, λοιπόν, την πορεία του προς τον πέμπτο τίτλο του στην κινεζική πρωτεύουσα! Ο Νόλε θα παίξει στον δεύτερο γύρο με τον Βάσεκ Πόσπισιλ και θυμίζουμε ότι έχει να ανεβεί ένα… βουνό προκειμένου να διατηρηθεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Και αυτό γιατί καλείται να υπερασπιστεί τους τίτλους του σε Πεκίνο, Σανγκάη, Παρίσι και Λονδίνο, δηλαδή 4.000 βαθμούς. Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ… περιμένουν στη γωνία και αναμένεται γερή μάχη μέχρι το τέλος της σεζόν! Την πρόκριση πήρε και ο Τόμας Μπέρντιχ (Νο.3) μετά τη νίκη του επί του Φελιθιάνο Λόπεθ με 6-1, 6-2 και θα αντμετωπίσει τώρα τον επικίνδυνο Βίκτορ Τροΐτσκι. Συνεπής και ο Τζον Ίσνερ (Νο.8), που κέρδισε 6-1, 6-3 τον Σαντιάγο Χιράλντο και θα βρει στον δρόμο του τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Τόμι Ρομπρέδο και τον Αντρέας Σέπι.

 

πηγή:gazzetta.gr