Έρχεται το «Κύπελλο των Δαναών»!

0
352

Άνοιξαν επίσημα οι πύλες του νέου διεθνούς –τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών που διοργανώνει ο Διομήδης Άργους σε συνεργασία με την Kempa Hellas το προσεχές Καλοκαίρι (6-11 Ιουλίου 2015) στην περιοχή της Αργολίδας.

Το νέο κύπελλο είναι ο «απόγονος του Diomidis Cup», φέρει το όνομα Danaon Cup (DC) (το «κύπελλο των Δαναών») powered by Kempa και απευθύνεται στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες:

• Αγόρια γεννημένα το 2002 και αργότερα (Παμπαίδες Β’)

• Κορίτσια γεννημένα το 2002 και αργότερα (Παγκορασίδες Β’)

• Αγόρια γεννημένα το 2000 και αργότερα (Παμπαίδες Α’)

• Κορίτσια γεννημένα το 2000 και αργότερα (Παγκορασίδες Α’)

Στα πλαίσια της πληρέστερης επικοινωνιακής προβολής του νεοσύστατου εγχειρήματος, η Οργανωτική επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας μεγάλης συνεργασίας με την μεγαλύτερη ειδησεογραφική διαδικτυακή πλατφόρμα για το handball στην Ευρώπη, το handball-planet.

Από σήμερα το πρωί, το banner της διοργάνωσης κοσμεί την κεντρική σελίδα καθώς και όλο το background του site του handball-planet, ενώ το promo video clip του τουρνουά θα προβάλλεται στα daily reviews τόσο του EHF Euro 2014 γυναικών (το οποίο ξεκίνησε χθες σε Ουγγαρία-Κροατία) όσο και του Qatar 2015, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών που ανοίγει τις πύλες του στις 15 Ιανουαρίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.handball-planet.com/.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες για την διοργάνωση στο site της διοργάνωσης (www.danaon-cup.gr) και ειδικότερα στην επίσημη μπροσούρα:

http://www.danaon-cup.gr/images/images/danaos-Brochure.pdf

Ο βασικός στόχος του Danaon Cup είναι να προωθήσει το handball και την Ελλάδα και να φέρει κοντά παιδιά από όλο τον κόσμο, να διασκεδάσουν, να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα και να γνωρίσουν την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά της γης των Δαναών.

Ο Ορέστης (Orestis) και η Νιόβη (Niovi), οι δύο αυθεντικές φιγούρες του λογότυπου του Danaon Cup, περιμένουν να υποδεχτούν τους μικρούς τους φίλους από όλο τον κόσμο και να τους χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Πηγή sport-fm.gr