Skip to main content

Να συνεχίσει το αήττητο σερί που διατηρεί στις πρώτες αγωνιστικές της Α1 βόλεϊ γυναικών θέλει ο Παναθηναϊκός, που αναμένεται να έχει ισχυρή στήριξη απ’ τον κόσμο του στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού η ζήτηση των εισιτηρίων έχει αυξηθεί, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν τα σημεία προπώλησης, τις τιμές σε απλά και διαρκείας, αλλά και έναν διαγωνισμό του μεγάλου χορηγού του τμήματος, για το ποδοσφαιρικό ματς της ομάδας κόντρα στη Βέροια.

Η ανακοίνωση:
«Κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (16/11, 16. 30) που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κυψέλης.

Έπειτα και από το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, οι «πράσινες» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο με τη ζήτηση των εισιτηρίων για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ να είναι αυξημένη.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Δευτ.-Παρ.: 14.00-20.00 (Γραμματεία «Τάφου του Ινδού»)
Κυρ.: Μιάμιση ώρα πριν από την αναμέτρηση (αν δεν έχουν εξαντληθεί)

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΑΠΛΗ: 30Ευρώ
VIP: 100 Ευρώ

Και η Avance στέλνει 2 τυχερούς στη Λεωφόρο
Στην είσοδο του κλειστού της Κυψέλης, οι φίλοι του Τριφυλλιού θα μπορούν να προμηθευτούν λαχνός/ούς προκειμένου μετά από την αναμέτρηση να μπουν στην κλήρωση για να κερδίζουν τέσσερα (4) εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός-Βέροια (23/11) μια προσφορά της Avance, χορηγού του γυναικείου τμήματος».

Πηγή sport-fm.gr