Skip to main content

Αν νομίζατε πως ο Ποπάυ είναι μόνο ένας ήρωας τότε σίγουρα δεν έχετε δει τον Arlindo de Souza.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα χτυπήματα στο ΜΜΑ [vids]

Ο Arlindo de Souza κατάγεται από τη Βραζιλία και μεγάλος του πάθος είναι γυμναστική αλλά ομολογουμένως το έχει παρακάνει λίγο. Στη «χώρα του καφέ» οι περισσότεροι άντρες έχουν γραμμωμένο σώμα και πολλοί είναι εκείνοι που ασχολούνται με το bodybulding χρησιμοποιώντας διάφορα επικίνδυνα κοκτέιλ με αλκοόλ και έλαια προκειμένοι οι μύες τους να γίνουν όσο πιο φουσκωτοί γίνεται. Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Arlindo de Souza που τώρα έχει δικεφάλους 71 εκατοστών, τους μεγαλύτερους στη Βραζιλία.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Daily Mail» παραδέχτηκε ότι αυτό που κάνει μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή του ή να του ακρωτηριάσουν τα άκρα του όπως έχει γίνει με άλλους αθλητές του bodybuilding ωστόσο παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει θέλει να αρχίσει πάλι την παλιά του συνήθεια.

«Ο φίλος μου ο Paulinho έχασε τη ζωή του εξαιτίας των ενέσεων αυτών», λέει ο de Souza. «Με κλόνισε ο θάνατός του, έκανε τις ενέσεις, τις έκανα κι εγώ αλλά βγήκαμε εκτός ορίου. Συμβουλεύω να μην τις χρησιμοποιεί κανείς. Τώρα έχω πλέον σταματήσει αλλά πάντα θέλω να τις ξαναρχίσω. Μέχρι σήμερα ωστόσο καταφέρνω να ελέγξω τον εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο  Arlindo de Souza.

Και συνέχισε: « “Πάρτο, θα φουσκώσεις μέσα σε λίγες μέρες”, μου είπε ένας φίλος στο γυμναστήριο. Μόλις έκανα την ένεση, το χέρι μου φούσκωσε την ίδια στιγμή! Δεν ένιωσα τίποτα, μόνο λίγη ζαλάδα αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Η δύναμη μου ήταν ίδια, δεν άλλαξε τίποτα. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν τις ενέσεις αυτές δεν ξέρουν πώς να τις κάνουν σωστά. Βρίσκουν οποιοδήποτε αγγείο, κάποιοι χάνουν το χέρι τους, άλλοι χρειάζονται επέμβαση, άλλοι χάνουν μέχρι και τη ζωή τους».