Skip to main content

Στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, βρέθηκαν για περίπου 45 λεπτά οι διεθνείς αθλήτριες της υδατοσφαίρισης, που το 2012 είχαν κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν αλλά είδαν τα ονόματά τους εκτός της λίστας των αθλητών που δικαιούνται πριμ διακριθέντων για το 2012 από την πολιτεία.

Ο Υφυπουργός άκουσε τις αθλήτριες, αντιλήφθηκε το πρόβλημα που υπάρχει με την εφαρμογή του νόμου, δήλωσε άγνοια για το θέμα και παραδέχτηκε ότι είναι άδικος ο νόμος. Ο Γιάννης Ανδριανός υποσχέθηκε ότι με μία τροπολογία θα αποκατασταθεί αυτή η αδικία το συντομότερο δυνατό και τα μέλη εκείνης της ομάδας θα πάρουν το πριμ που δικαιούνται για την επιτυχία που είχαν.

Εκτός από το θέμα του πριμ ο υφυπουργός συζήτησε με τις διεθνείς μας διάφορα ζητήματα γενικότερα για την υδατοσφαίριση αλλά και για το νέο αθλητικό νόμο. Άκουσε τις αθλήτριες και τους επεσήμανε ότι θα γίνουν τροποποιήσεις στον αθλητικό νόμο. Γενικώς τις άφησε με μία πολύ θετική εντύπωση και τα μέλη της Εθνικής αποχώρησαν από το γραφείο του ικανοποιημένα από την εξέλιξη της συνάντησης που είχαν μαζί του. Το πριμ που αντιστοιχεί στην Εθνική γι’ αυτή την επιτυχία είναι γύρω στις 200.000 ευρώ.

Πηγή: Waterpololive.gr