5 Μυστικά για να διατηρήσεις καυτό το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση!

Μήπως η σεξουαλική σας ζωή έχει γίνει βαρετή και βρίσκεστε συνεχώς σε μια ρουτίνα; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είστε οι μόνοι, αφού το 57% των αντρών σε μακροχρόνιες σχέσεις δηλώνουν πως δεν είναι ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο Τσάπμαν.

 

Χτυπήματα στα οπίσθια: Πώς να της το κάνετε σωστά κατά τη διάρκεια του σεξ!

Δεν χρειάζεται όμως να συμβαίνει αυτό, διότι ένα 32% των μακροχρόνιων ζευγαριών έχει δηλώσει πως η σεξουαλική τους ζωή είναι το ίδιο παθιασμένη με εκείνη που είχαν τους 6 πρώτους μήνες της σχέσης τους.

Οι ερευνητές τους ρώτησαν σχετικά με τις συνήθειες τους μέσα αλλά και έξω από την κρεβατοκάμαρα για να ανακαλύψουν ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους.

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να δυναμώσετε το πάθος στη σεξουαλική σας ζωή όσο καιρό και αν είστε μαζί!

 

Είναι τρυφεροί και στοργικοί όλη μέρα

Το μεγαλύτερο μέσο πρόβλεψης για τη σεξουαλική ικανοποίηση δεν είναι οι kinky στάσεις και τα σεξουαλικά παιχνίδια αλλά το πόσο ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι έξω από τη κρεβατοκάμαρα τους. Και είναι απόλυτο λογικό αν σκεφτείς πως έχεις μεγαλύτερη διάθεση να πας στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο ο οποίος σου φέρεται με αγάπη και στοργή, δηλώνει ο  Dr. David Frederick, επικεφαλής της έρευνας.

Οπότε πάρε τον χρόνο σου και δείξε την αγάπη σου στη σύντροφο σου κατά τη διάρκεια της μέρας και όχι μόνο όταν θέλεις να κάνετε σεξ. Δώσε της ένα παιχνιδιάρικο φιλάκι το πρωί ενώ της έχει πει πόσο σέξι είναι με αυτά που φοράει. Στείλε της ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια της μέρας να της ευχηθείς καλή τύχη στο μεγάλο της meeting, βγες από τη καθημερινή ανιαρή ρουτίνα και θα εκπλαγείς με το πόσο θα αλλάξει η σεξουαλική σας ζωή.

 

Μιλάνε για σεξ

Το λιγότερο από το 40% των αντρών της έρευνας έχουν ερωτηθεί από τις συντρόφους τους για κάτι που θα ήθελαν να κάνουν στο κρεβάτι τον τελευταίο μήνα. Τα περισσότερα ζευγάρια όμως που θίγουν το θέμα σεξ, είτε αφορά μια καινούργια στάση, είτε θέλουν να μάθουν πόσο καλοί είναι σχετικά με τις σεξουαλικές τους αποδόσεις, τείνουν να είναι περισσότερο ευτυχισμένα και ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή.

Αν η συζήτηση γύρω από το σεξ είναι κάτι αμήχανο για εσάς, τότε καλύτερα θα ήταν να ξεκινήσετε με μικρά βήματα. Πες της πόσο σου αρέσει αυτό που κάνει κατά τη διάρκεια του σεξ ή πόσο σέξι είναι όταν κάνει αυτή τη κίνηση κλπ. Ο,τιδήποτε της πεις δίνοντας της τα εύσημα θα βοηθήσει να ανοιχτεί και εκείνη με τη σειρά της.

Αν θέλεις να την ρωτήσεις να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο αλλά φοβάσαι μήπως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις μια πιο ύπουλη τακτική. Για παράδειγμα πες της πως είδες στο όνειρο σου να κάνετε σεξ σε κάποιο δοκιμαστήριο ή κάποια φαντασίωση σου και τσέκαρε την αντίδραση της.

Αν φαίνεται πως της έχεις κινήσει το ενδιαφέρον, ρώτησε την αν θα ήθελε να το δοκιμάσετε στα αλήθεια.

Εστιάζουν στην ικανοποίηση της γυναίκας

Ένα από τα μεγαλύτερα μέτρα πρόβλεψης της γυναικείας σεξουαλικής ικανοποίησης είναι ο τρόπος που την ερεθίζει ένας άντρας. Ο οργασμός δεν έχει συνδεθεί με την ικανοποίηση των αντρών επειδή πιθανόν θεωρείται κάτι το δεδομένο για τους περισσότερους άντρες. Ο γυναικείος οργασμός όμως είναι περισσότερο περίπλοκος, αφού μόνο το 66% των γυναικών ανέφεραν πως έρχονται σε οργασμό στις σεξουαλικές τους επαφές.

Μια καλύτερη κατανόηση της ανατομίας του κορμιού της αλλά και μερικοί σωστοί τρόποι για να την ερεθίσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να την φέρνεις σε οργασμό κάθε φορά που κάνετε σεξ. Αν μπορείς να κάνεις το σεξ πιο απολαυστικό για εκείνη, τότε σίγουρα θα θέλει να το κάνετε πολύ πιο συχνά και το συχνό σεξ είναι ένα από τα κλειδιά για την σεξουαλική ικανοποίηση και των δυο σας.

 

Βάζουν ενδιαφέρον

Όταν κάνεις σεξ με τον ίδιο άνθρωπο 1.800 φορές, τότε η ρουτίνα είναι κάτι το αναπόφευκτο. Για το λόγο αυτό πρέπει να βάλετε μεγαλύτερη ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή. Τα ζευγάρια που δοκίμασαν μικρές σεξουαλικές περιπέτειες, όπως καινούργιες στάσεις, σεξουαλικά παιχνίδια, σέξι εσώρουχα ή να παρακολουθούν πορνό μαζί, ήταν περισσότερο ευτυχισμένα με την σεξουαλική τους ζωή, σύμφωνα με την έρευνα.

Μια άλλη μελέτη επίσης αποδεικνύει πως η εναλλαγή στάσεων στο σεξ μπορεί να φέρει τη γυναίκα σε έναν καλύτερο οργασμό.

Προετοιμάζουν το έδαφος

Τα αναμμένα κεράκια, η φωτιά στο τζάκι, η απαλή μουσική, το κόκκινο κρασί, μπορεί να φέρει μεγάλη ικανοποίηση στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Το να μπαίνεις σε διάθεση για σεξ με απαλό φωτισμό και μουσική είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέτρα πρόβλεψης της σεξουαλικής ικανοποίησης σε συνδυασμό φυσικά με την ποιότητα της σχέσης σας.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσεις ένα ερωτικό σκηνικό που ενθαρρύνει τον ρομαντισμό μεταξύ σας. Και παρ΄όλο που τα κεριά και η μουσική είναι κάτι απόλυτα κλισέ, το λιγότερο από το 17% των ανθρώπων αφιερώνουν χρόνο να το κάνουν. Οπότε φρόντισε να είσαι ένας από εκείνους τους λιγοστούς άντρες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στη σεξουαλική τους ζωή.

 

Πέντε στάσεις στο σεξ που σιχαίνονται οι γυναίκες (αλλά δε θα στο πουν ποτέ)