Ποια είναι τα πιο χαζά πράγματα που κάνεις όταν είσαι ερωτευμένος;

Ποια είναι τα πιο χαζά πράγματα που κάνεις όταν είσαι ερωτευμένος; - Κεντρική Εικόνα

Παρακάτω σου δείχνουμε μερικές... χαζές συμπεριφορές που ακόμα και να μην το καταλαβαίνεις σίγουρα έχεις όταν ερωτευτείς, ώστε να έχεις το νου σου. Δώσε βάση στις συμβουλές παρακάτω που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

 

1. Εμφανίζεσαι ξαφνικά εκεί που είναι και εκείνη!

Κλασική κίνηση άντρα. Να πετάγεσαι ξαφνικά μπροστά στην κοπέλα και να λες "τι σύμπτωση που βρεθήκαμε". Ενώ στην πραγματικότητα παραμόνευες πόση ώρα για να βρεις την κατάλληλη στιγμη. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δουλεύει πάντα το σύστημα, αφού μπορεί εκείνη να το καταλάβει.

Πως να μιλήσεις για τα ευαίσθητα θέματα

2. Διαβάζεις το ωροσκόπιο

Άλλο και τούτο και δεν σου το είχαμε. Άμα περιμένεις να σου πει το ωροσκόπιο πότε θα μπορέσεις να ερωτευτείς μια κοπέλα, τότε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Ειδικά αν κοιτάς το ζώδιο της κοπέλα σου. Δεν θα το λέγαμε και ιδιαίτερα αξιόπιστο τρόπο για να μάθετε όσα θέλετε για εκείνη.

3. Την κατασκοπεύεις στο Ίντερνετ

Το να ενδιαφέρεσαι για κάποια είναι καλό. Το θέμα είναι να μην το παρακάνεις, κοιτάζοντας τι κάνει στο Google. Είναι υπερβολικό. Το επόμενο σημείο είναι να την κατασκοπεύεις και στον δρόμο!

Πόσα λεπτά γυμναστικής αντιστοιχούν σε μία ώρα σεξ;

4. Κοιτάζεις την οικογένεια της στο Facebook

Το να ψάχνεις το προφίλ της για να δεις τους πρώην της, ας το πούμε ότι τρώγεται. Αλλά να βλέπεις την οικογένεια της δεν είναι και ότι πιο αρεστό υπάρχει. Ειδικά άμα φαντάζεσαι πως θα είναι στον γάμο. Πρέπει να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να συνέλθεις. 

5. Συμφωνείς με ότι σου λέει

Ξέρεις ότι όταν διαφωνείς με μια κοπέλα την ελκύεις περισσότερο. Σε ένα ζευγάρι οι διαφορές παίζουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Μην συμφωνείς με το παραμικρό, αλλά να είσαι ειλικρινης και θα δεις ότι θα κερδίσεις.

6. Το παρακάνεις με τα like

Το ότι υπάρχει το like στο facebook δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όλη την ώρα να πατάς σε κάποια δημοσίευση της. Εντάξει άμα σου αρέσει να το κάνεις, ωστόσο όχι με το παραμικρό. Κάποια στιγμή θα αρχίσει να γίνεται βαρετό αυτό.

7. Αγνοείς υποθετικά την κοπέλα που έχεις ερωτευτεί

Επειδή δεν θέλεις να φανείς λιγούρης, προσπαθείς να κινηθείς αργά. Αυτό δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Καλύτερα να πεις ένα γεια και να προσπαθήσεις να ανεβάσεις τις μετοχές σου μπροστά στην κοπέλα. Ήρεμα αλλά σωστά.

Πόσο σεξ χρειάζεται ο άνθρωπος...;

*/