Βρήκες καινούργια σύντροφο; Πότε είναι η σωστή στιγμή για να κάνετε πρώτη φορά σεξ;

Μόλις γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου.. πόσο όμως πρέπει να περιμένεις για να κάνετε πρώτη φορά σεξ;

 

Τα sex toys του τρόμου...σας αναγκάζουν να πάρετε τους δρόμους και να τρέχετε!!

Μια πρόσφατη έρευνα ανακάλυψε πως περίπου το 20% των ζευγαριών περίμεναν από μια βδομάδα μέχρι και ένα μήνα για να κάνουν πρώτη φορά σεξ με τους συντρόφους τους.

Επιπροσθέτως το 21% των ζευγαριών δήλωσαν πως περίμεναν μέχρι και 2 μήνες ενώ ένα 10% περίμεναν μέχρι και μισό χρόνο για να κάνουν σεξ, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από το DrEd.com με πάνω από 1.000 συμμετέχοντες.

Ωστόσο μόνο το 18% των αντρών και γυναικών δήλωσε πως περίμεναν λιγότερο από βδομάδα για να κάνουν σεξ.

Η πρώτη σας φορά είναι πολύ σημαντική αφού μπορεί να δείξει πολλά για την σεξουαλική χημεία μεταξύ σας, δηλώνει ο θεραπευτής των σχέσεων Dr. Paul Hokemeyer.

Η σεξουαλική πράξη επίσης είναι μια πολύ ευάλωτη στιγμή και για τους δυο, διότι και οι δυο σας φέρνεται το σεξουαλικό παρελθόν σας στο παρόν.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μπορεί να σας ασκήσει μεγάλη πίεση ειδικότερα αν έχετε άγχος σχετικά με τη καινούργια σας σχέση αλλά και τη πρώτη σας σεξουαλική επαφή.

Το ζήτημα αυτό οδήγησε στο ερώτημα: Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ζευγάρι να κάνει πρώτη φορά σεξ;

Οι ειδικοί συμβουλεύουν πως το ζήτημα αυτό είναι κάτι που αφορά και τους δυο συντρόφους και φυσικά υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά είτε αποφασίσετε να βιαστείτε είτε να το καθυστερήσετε.

Ακόμη και αν τη καινούργια σου σύντροφο δεν τη βλέπεις στα σοβαρά, πρέπει να θυμάσαι πως έχεις απέναντι σου έναν άνθρωπο με συναισθήματα και σκέψεις  αλλά και ένα κορμί που απαιτεί σεβασμό.

Επίσης τα one night stand μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις τη μια και μοναδική γυναίκα της ζωής σου. Στη πραγματικότητα ο ένας στους 3 γάμους έχουν ξεκινήσει με αυτό το τρόπο, σύμφωνα με μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Όταν κάνεις σεξ στην αρχή της σχέσης σου σε βοηθάει να ενωθείς πιο έντονα με την παρτενέρ σου και αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να διαπιστώσεις αν ταιριάζετε συναισθηματικά ή όχι.

Αν όμως κάνετε σεξ από πολύ νωρίς μπορεί να καθορίσει και το τέλος της σχέσης σας αν πάει κάτι στραβά.

Μπορεί να είστε αμήχανοι, αγχωμένοι ή υπερβολικά ερεθισμένοι και να μην πάνε τα πράγματα μεταξύ σας όπως θα θέλατε. Κάτι που μπορεί να βάλει τέλος στη σχέση σας.

Για το λόγο αυτό, πολλά ζευγάρια προτιμούν να περιμένουν, για να δώσουν χρόνο στον εαυτό τους να γνωρίσουν τη σύντροφο τους και να νοιώθουν πιο έτοιμοι όταν έρθει η σωστή στιγμή. Πολλά ζευγάρια που προτιμούν να περιμένουν, έχουν μάθει να σέβονται ο ένας τον άλλον, απολαμβάνοντας τα φιλιά, τα αγγίγματα, το στοματικό σεξ και όλες αυτές τις δραστηριότητες που συνήθως αποφεύγονται κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Αν όμως αναγκάζεσαι να περιμένεις για τον οποιοδήποτε λόγο, τότε είναι κάτι αρκετά εκνευριστικό.

 Τι πρέπει να κάνεις όμως αν η σύντροφος σου θέλει να περιμένει ενώ εσύ όχι;

Δυστυχώς είναι ένα ζήτημα που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αφού η σεξουαλική πράξη απαιτεί την συναίνεση και των δυο σας και για να το απολαύσετε στο έπακρο πρέπει να αισθάνεστε χαλαροί και άνετοι μεταξύ σας.

Αν η σύντροφος σου θέλει να περιμένει απλά ενημέρωσε την πόσο πολύ ανυπομονείς και πως θα σεβαστείς την αναμονή.

Όσο πιο άνετα θα αισθάνεται η σύντροφος σου, τόσο πιο ευχάριστο θα είναι το σεξ μεταξύ σας. Το να γνωρίζεις όμως τα προσωπικά σου όρια είναι πολύ σημαντικό. Αν θέλεις να κάνετε σεξ πρέπει να της το πεις. Στη συνέχεια περίμενε να ακούσεις την απάντηση της και κατέληξε στην απόφαση σου για το αν θέλεις να συνεχίσεις μαζί της ή όχι.

 

Πέντε τρόποι για να απολαύσεις το πρωκτικό σεξ μαζί της!