8 τροφές που καίνε γρήγορα το λίπος

8 τροφές που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το περιττό λίπος με φυσικό τρόπο

1. Κανέλα

Μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση της αντίδραση της ινσουλίνης στο σώμα, που εμποδίζει την αποθήκευση λίπους, λέει μια αμερικανική μελέτη.

7 υπερ-τροφές που σου προσφέρουν ενέργεια

2. Μήλα

Περιέχουν αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, οι οποίες βοηθούν  το σώμα σας να αποτρέψει την αποθήκευση του λίπους, σύμφωνα με μια γερμανική μελέτη.

3. Γλυκοπατάτες

Είναι ένα τρόφιμο με γλυκιά γεύση, αλλά τα φυσικά σάκχαρά τους σιγά-σιγά απελευθερώνονται στην κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας σε μια ισορροπημένη και σταθερή πηγή ενέργειας, χωρίς να αυξάνουν το σάκχαρο στο αίμα, που συνδέεται με την κόπωση και την αύξηση του σωματικού βάρους.

4. Γκρέιπφρουτ

Μειώνουν τα επίπεδα της ινσουλίνης στο σώμα σας. Η μείωση αυτή αποτρέπει το σώμα σας από την αποθήκευση ζάχαρης και λίπους και βοηθά να περιορίσετε την όρεξή σας.

5. Πράσινο τσάι

Οι κατεχίνες που περιέχει ενεργοπιούν το μεταβολισμό σας.

6. Γιαούρτι

Περιέχει βακτήρια που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στη μείωση της ποσότητας του λίπους που το σώμα σας απορροφά και αποθηκεύει.

7. Πιπεριές τσίλι

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Proteome Research έδειξε ότι η καψαϊκίνη, μια ένωση που βρίσκεται στο τσίλι, βοηθά τις δομές πρωτεϊνών στο σώμα σας να κάψουν το λίπος.

8. Βρώμη

Η βρώμη είναι γεμάτη φυτικές ίνες και χαμηλή σε θερμίδες. 'Ενα μπολ κουάκερ το πρωί είναι ιδανικό για να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σας και να προλάβει το περιττό τσιμπολόγημα κρατώντας σας πλήρεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα 5 χειρότερα λάθη που κάνεις με την πρόσληψη πρωτεΐνης