Skip to main content

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράζετε σκέψεις και εμπειρίες μέσα από τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. Γιατί μερικοί ηθοποιοί έχουν φτιάξεις το δικό τους Manifesto που κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει!

Οι εντατικές μέθοδοι προετοιμασίας του για τον εκάστοτε ρόλο, οι θεαματικές εξωτερικές μεταμορφώσεις του, η ασταμάτητη παρουσία του μπροστά από την κάμερα, από τις αρχές του ’70 έως σήμερα και τα δύο Όσκαρ της καριέρας του είναι αρκετά αποδεικτικά στοιχεία ενός ανεπανάληπτου ηθοποιού!

Όλη αυτή η μακρόχρονη και συναρπαστική εμπειρία, καθώς και η συμμετοχή σε αναρίθμητες ταινίες στο Hollywood, είναι φυσικό να έχουν χαρίσει στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο πάρα πολλές εμπειρίες που τις διακρίνει κανείς εύκολα μέσα από τις δηλώσεις που έχει κατά καιρούς κάνει:

1. “Ο καιρός περνάει. Οπότε, ό,τι είναι να κάνεις, κάν’ το. Κάν’ το τώρα, μην περιμένεις”.

2. “Πάντα λέω στους ηθοποιούς που πάνε σε ακροάσεις: μη φοβάστε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μπορεί να μην πάρετε το ρόλο, αλλά θα σας προσέξουν”.

3. “Ένα από τα καλά της ηθοποιίας είναι πως σου επιτρέπει να ζήσεις τις ζωές άλλων ανθρώπων, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις το τίμημα”.

4. “Πάω στο Παρίσι, πάω στο Λονδίνο, στη Ρώμη… Και πάντα λέω, “Πουθενά δεν είναι σαν τη Νέα Υόρκη”. Είναι η πιο συναρπαστική πόλη στον κόσμο τώρα”.

Σύγχρονος Έλληνας άντρας: Το δικό σου Manifesto για το πως πρέπει να είσαι!

5. “Δεν μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες μου. Με παίρνει ο ύπνος, όταν βλέπω τις ταινίες μου”.

6. “Το ταλέντο είναι στις επιλογές.”

7.Ένα από τα άσχημα της ηθοποιίας είναι ότι οι πάντες είναι καλοί μαζί σου!

8. Σήμερα γελάω πολύ περισσότερο από ότι παλιότερα, μάλλον αυτό σημαίνει ότι δεν κρίνω πια τους ανθρώπους!