Question?Man: Τι να κάνεις για να μην μάθει η κοπέλα σου ότι την απάτησες;

0
1255

Μια στήλη γραμμένη από μια γυναίκα για όλους εσάς που θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις γυναίκες. Μια στήλη που φωτίζει το σκοτεινό μυαλό των γυναικών λύνοντας απορίες που βασανίζουν αιώνια το μυαλό των αντρών. Εδώ εσείς κάνετε παιχνίδι και ρωτάτε ότι θέλετε!

Γεια, είμαι η Ελπίδα και σκέφτηκα ότι επειδή ξέρω πολύ καλά ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις και γνωρίζω ότι τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι πολύ μπερδεμένα, έφτιαξα αυτή τη στήλη με σκοπό να βοηθήσω όλους εσάς με τις χιλιάδες απορίες σχετικά με τις γυναίκες, να τις λύσετε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μπείτε μέσα στο γυναικείο μυαλό με τις οδηγίες μιας γυναίκας!

Question?Man: Τι να κάνεις αν ο κολλητός σου και η κοπέλα σου αρχίσουν να φλερτάρουν

Αγαπητό Μanslife καλησπέρα, βλέποντας το blog αποφάσισα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Εχω κοπέλα εδώ και 4 χρόνια και το καλοκαίρι, έκανα κάτι περιστασιακό με μια άλλη. Το θέμα τώρα  είναι οτι είμαστε όλοι απο το ίδιο μέρος,σε μια κλειστή κοινωνία.Η άλλη γνώριζε οτι είμαι σε σχέση και οτι έκανα κάτι σε μια στιγμή αδυναμίας, και μιλώντας μαζί της ξανά έμαθα πως ηδη το έχει πει σε αρκετά άτομα απο εδώ.Αυτό που φοβάμαι είναι μη φτάσει στα αυτιά της κοπέλας μου, τι θα κάνω;

Γρηγόρης , 29

Γρηγόρη μου γεια σου,σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Από όσα γράφεις καταλαβαίνω οτι βρίσκεσαι σε μεγάλη αγωνία , είναι αναμενόμενο και λογικό. Μας παραθέτεις ενα θέμα- φωτιά: την απιστία φυσικά. Στη δική σου περίπτωση είναι ακόμα πιο περίπλοκο όλο αυτό, αφού όπως λες μένετε όλοι στην ίδια κλειστή κοινωνία, υποθέτω σε κάποια μικρή πόλη ή χωριό. Anyway, σύμφωνα με όσα μας γράφεις , όχι μόνο έκανες κάτι με μια άλλη κοπέλα απο εκεί, αλλά  ήδη το γνωρίζουν και αρκετά άτομα. Δυστυχώς, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, οι πιθανότητες να το μάθει η νόμιμη σου σχέση είναι πάρα πολλές. Βλέπεις, η αλήθεια έχει την τάση να έρχεται πάντα στην επιφάνεια.

Επειδή όμως κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, αν γίνει κάτι τέτοιο αρνήσου τα όλα..! Ναι,μην προσπαθήσεις να το παίξεις ειλικρινής και να πληγώσεις τον άνθρωπο σου. Θα σε συμβούλευα να κόψεις κάθε, μα κάθε επαφή με το τρίτο πρόσωπο,μόνο χειρότερα θα γίνονταν τα πράγματα. Εφόσον(το εύχομαι δηλαδή), δεν υπάρχουν αποδείξεις ,ακόμα και η κοπέλα σου να το ακούσει απο κάποιον, πραγματικά, αρνησου τα πάντα..! Θεωρώ ότι έτσι, υπάρχει περίπτωση να μη χωρίσεις και να μη ραγίσει το γυαλί μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά,το καλό σενάριο είναι οτι  δε θα μαθευτεί ποτέ, τίποτα. Τότε απλά θα είσαι τυχερός , οπότε ευλόγησε την τύχη σου και μην ξαναμπλεξεις σε νέες περιπέτειες. Ειδάλλως , ξέρεις ποια θα είναι η κατάληξη… Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ελπίδα



Αν θέλετε και εσείς να γίνεται από τους πρώτους που θέλετε να σας απαντήσουμε σε κάποιο από τα προβλήματα που σας απασχολούν για τη σχέση σας στείλτε την ερώτηση και το όνομά σας στο mail: manslifegr@gmail.com