Style Code: Πως να συνδυάσεις σωστά τη βερμούδα σου στο πρώτο ραντεβού!

0
598

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

 

 

Γεια σου Ολύνα! Θα ήθελα να μου πεις αν μπορώ να φορέσω βερμούδα στο πρώτο ραντεβού ή να προτιμήσω καλύτερα ένα μακρύ παντελόνι;

Βασίλης, 25 ετών

Καλησπέρα Βασίλη! Καταρχάς εξαρτάται από το πόσο κυριλέ είναι το μαγαζί που σκοπεύεις να πας τη κοπέλα σου και το αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο dress code ή όχι. Επειδή όμως διανύουμε τον πιο καυτό μήνα του χρόνου και η νεαρή ηλικία σου το επιτρέπει, το προτιμότερο είναι να επιλέξεις μια βερμούδα για να νιώθεις άνετος και δροσερός χωρίς να έχεις τον φόβο μήπως ιδρώσεις υπερβολικά, πράγμα που δεν το θέλουμε!

Ωστόσο αν τελικά επιλέξεις να φορέσεις βερμούδα, πρέπει να προσέξεις κάποια βασικά πραγματάκια για να μην δείχνεις ατημέλητος. Προτίμησε μια καλοραμμένη βερμούδα με ένα καλό ποιοτικό βαμβακερό ή λινό ύφασμα το οποίο θα σε κρατάει δροσερό, επιτρέποντας το δέρμα σου να αναπνέει.

Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσέξεις το μάκρος της βερμούδας, όπου το ιδανικό μήκος για όλους τους άντρες, ανεξάρτητα από το ύψος του καθενός, πρέπει να θυμάσαι πως σταματάει ένα με δύο δάχτυλα πάνω από το γόνατο. Αν επιλέξεις ένα μακρύτερο μήκος θα σε δείχνει ατημέλητο και τσαπατσούλη, ενώ με ένα πιο κοντό θα είσαι έτοιμος για θάλασσα.

Επέλεξε μια βερμούδα σε γήινους χρωματισμούς και συνδύασε την ιδανικά με ένα απλό πουκάμισο σε μπλε αποχρώσεις και ένα ζευγάρι κλασικά μοκασίνια για έξτρα δόσεις κομψότητας.

Μπορείς επίσης για επιπλέον «προστασία» να πάρεις και μια βαμβακερή ζακέτα μαζί σου σε περίπτωση που το κλιματιστικό είναι πολύ δυνατό ή για να καλύψεις τους ενοχλητικούς λεκέδες του ιδρώτα, αν  ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο!

 Πάρε μερικές ιδέες από τη παρακάτω φωτογραφία για το πως μπορείς να συνδυάσεις σωστά το ντύσιμο σου και.. καλή τύχη στο ραντεβού σου!

 

Style Code: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να συνδυάσεις σωστά τη καλοκαιρινή σου βερμούδα σε μια επίσημη εκδήλωση!

 



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com