Style Code: Στιλιστικές συμβουλές για να συνδυάσεις σωστά ένα Denim Jacket!

0
628

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

 

Καλημέρα Ολύνα. Πως μπορώ να συνδυάσω σωστά ένα τζιν τζάκετ;

Γιώργος, 29

Καλημέρα Γιώργο! Ένα καλό τζιν τζάκετ αποτελεί ένα από τα must κομμάτια σε μια ανδρική γκαρνταρόμπα. Αν όμως εξακολουθείς να συνδυάζεις το τζιν τζάκετ σου όπως ο Judd Nelson στο The Breakfast Club, τότε ήρθε η στιγμή να κάνεις μια ανανέωση. Σίγουρα αποτελεί ένα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι της μόδας, ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων έχουν υπάρξει και ορισμένες αλλαγές στις λεπτομέρειες έτσι ώστε να δείχνουμε στυλάτοι και όχι παλιομοδίτικοι. Για το λόγο αυτό, πρέπει να ξεχάσεις το «φουσκωτό» στυλ των τζιν τζάκετ της δεκαετίας του ’80. Πλέον δεν είναι τόσο cool όπως παλιά και γι΄αυτό αν θέλεις να εντάξεις στο ντύσιμο σου ένα τζιν τζάκετ, πρέπει να επενδύσεις σε ένα καινούργιο.

Η σωστή εφαρμογή του πρέπει να είναι άνετη με αρκετό αέρα έτσι ώστε να μπορέσεις να φορέσεις από μέσα του ένα πουλόβερ. Όχι παραπάνω όμως, δεν θέλουμε να φαίνεται και δανεικό. Φρόντισε να αγκαλιάζει τη σιλουέτα σου και να σταματάει λίγο πιο κάτω από τη μέση σου. Δεν πρέπει να «χάνεται» το σώμα σου μέσα σε αυτό. Αν όμως πας εντατικά στο γυμναστήριο και έχεις πρησμένους ώμους, τότε προτίμησε να επιλέξεις ένα τζιν τζάκετ το οποίο έχει ελαστικότητα στο ύφασμα του, έτσι ώστε να σου προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη καθημερινότητα σου.

Για να συνδυάσεις σωστά ένα τζιν τζάκετ πρέπει να δώσεις προσοχή στις αντιθέσεις. Για το λόγο αυτό δεν μπορείς να συνδυάσεις το τζιν μπουφάν σου με ίδιο χρώμα παντελόνι αν δεν θέλεις να μοιάζει με τζιν κουστούμι. Επέλεξε ένα παντελόνι σε διαφορετικά χρώματα, έτσι ώστε να κάνεις αντίθεση. Ωστόσο τα πιο σκουρόχρωμα παντελόνια είναι περισσότερο βολικά και αποτελούν μια πιο safe επιλογή για τους άντρες με πιο λιτό στυλ.

Αν θέλεις να συνδυάσεις το τζιν τζάκετ σου με τζιν παντελόνι, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως πρέπει να έχουν τουλάχιστον δυο αποχρώσεις διαφορά. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά μεταξύ τους, τότε δεν πρέπει να το φορέσεις! Επίσης το μαύρο τζιν παντελόνι με σκισίματα και το μπλε τζιν τζάκετ είναι ένας πολύ cool συνδυασμός, ο οποίος μπορεί να απογειώσει το στυλ σου σε χρόνο dt.

Ούτως η άλλως το τζιν τζάκετ αποτελεί ένα κλασικό κομμάτι το οποίο μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα και να δείχνεις καλοντυμένος και trendy. Απλά βεβαιώσου πως η εφαρμογή είναι σωστή και να θυμάσαι τις αντιθέσεις!

 

Style Code: Στιλιστικές Συμβουλές για να φορέσεις σωστά ένα κουστούμι με μοτίβο!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com