Style Code: Στυλιστικές συμβουλές για να συνδυάσεις σωστά το καρό πουκάμισο!

0
872

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

 

Γεια σου Ολύνα! Έχω ένα καρό μπλε μακρυμάνικο πουκάμισο. Πως μπορώ να το συνδυάσω τώρα το καλοκαίρι;

Κώστας, 28 χρονών

Καλησπέρα Κώστα! Το καρό πουκάμισο είναι από τα πιο must κομμάτια που πρέπει να έχει ένας άντρας στη ντουλάπα του όλες τις εποχές του χρόνου. Ταιριάζει ιδανικά με μονόχρωμα παντελόνια ή βερμούδες για τώρα το καλοκαίρι και μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με πολλά χρώματα. Επέλεξε πιο γήινους χρωματισμούς για τους καλοκαιρινούς ζεστούς μήνες στην επιλογή του παντελονιού σου,  όπως σκούρο μπεζ, ανοιχτό καφέ, «σπασμένο» λευκό (του αμύγδαλου) ή άσπρο.

Επίσης για πιο casual περιστάσεις προτίμησε να το αφήσεις ξεκούμπωτο, ανεβάζοντας και διπλώνοντας τα μανίκια, φορώντας το ανοιχτό πάνω από μονόχρωμα βαμβακερά μπλουζάκια σε ανοιχτά χρώματα για να δώσεις άλλον αέρα στο στυλ σου και να δείχνεις πιο «ανέμελος».

Το έντονο χρώμα στο ανοιχτό πουκάμισο σου θα σπάσει τη μονοχρωμία του συνολικού σου ντυσίματος από το t-shirt και το παντελόνι σου και θα δείχνεις στυλάτος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Ταιριάζει ιδανικά με λευκά converse για πιο σπορ look.

Αν πάλι η περίσταση αρμόζει λίγο πιο επίσημο ντύσιμο μπορείς να το φορέσεις μέσα από το παντελόνι σου επιλέγοντας μια καλοραμμένη δερμάτινη ζώνη σε σκούρο καφέ για να αναδείξεις το στυλ σου ακόμη περισσότερο.

Συνδύασε το ιδανικά με καλοκαιρινά μοκασίνια σε γήινους χρωματισμούς. Αν πας σε κάποια εκδήλωση που δεν σε περιορίζει με ανάλογο dress code μπορείς  να βάλεις το μισό πουκάμισο σου μέσα από το παντελόνι σου και το υπόλοιπο να το αφήσεις ελεύθερο για ένα πιο ροκ στυλ.

Εξαρτάται φυσικά και από το στρίφωμα και τη φόρμα που έχει το πουκάμισο σου. Τσέκαρε το στον καθρέπτη σου πριν βγεις από το σπίτι για να σιγουρευτείς αν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Και να θυμάσαι: Ποτέ μα ποτέ μην αποφασίσεις να βγάλεις απ΄ έξω ένα πουκάμισο που είχες μέσα από το παντελόνι σου όλη την ημέρα.. θα χαντακώσεις όλο τον κόπο σου σε χρόνο dt!

Πάρε μερικές ιδέες στη παρακάτω φωτογραφία:

 

Style Code: Διάλεξε σωστά τα πιο στιλάτα λευκά παπούτσια!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com