Πως μπορεί η σόδα να επηρεάσει το πέος σου;!

Δεν είναι μυστικό πως η σόδα μπορεί να έχει δραστικές επιδράσεις στην υγεία του οργανισμού μας. Αλλά και αυτό; Κανείς δεν το περίμενε..!

 

Πως επηρεάζει την υγεία σου ο τρόπος που τσακώνεσαι;

 

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης πρόσφατα ανακάλυψαν κάτι πολύ παράξενο κατα τη διάρκεια μιας έρευνας με περισσότερους από 2,500 νέους άντρες συμμετέχοντες.

Ο κύριος σκοπός της έρευνας ήταν να καθορίσει αν οι άντρες ήταν αρκετά γυμνασμένοι για τη στρατιωτική τους θητεία. Είναι μια στάνταρ δοκιμασία που όλοι οι Δανοί στην ηλικία των 18 πρέπει να ολοκληρώσουν. Οι άντρες έπρεπε να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την κατανάλωση σόδας. Και σε εκείνο το σημείο τα πράγματα απέκτησαν ενδιαφέρον..

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως τα άτομα που κατανάλωναν σόδα σε υπερβολικό βαθμό είχαν πιο αργό σπέρμα (35 εκατομμύρια στο χιλιοστόλιτρο) συγκριτικά με τα άτομα εκείνα που κατανάλωναν σόδα σε μικρότερο βαθμό (56 εκατομμύρια στο χιλιοστόλιτρο). Είναι μια μεγάλη διαφορά του 30%, όχι και τόσο καλά νέα για εκείνους που επιθυμούν να είναι γόνιμοι και να αποκτήσουν παιδιά.

Το πιο τρομακτικό σημείο όμως είναι πως οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η ποσότητα σόδας που πρέπει να καταναλώνει ένας άνθρωπος για να έχει τέτοια δραστικά αποτελέσματα, πρέπει να είναι μόνο 3 κουτάκια την ημέρα!

 

Τι μπορεί να δείχνουν οι ημικρανίες για την υγεία σου;

 

Πιθανότατα όμως να μην είσαι σε θέση να το παρατηρήσεις και ο λόγος είναι πως αν πίνεις σόδα σε υπερβολικό βαθμό, το πέος σου δεν θα είναι και ιδιαίτερο χρήσιμο. Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου Νικόλαος Κοπέρνικος της Πολωνίας, ανακάλυψε πως η υπερβολική κατανάλωση σόδας μπορεί να προκαλέσει και στυτική δυσλειτουργία!

Οι έρευνες αυτές φαίνεται πως δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στην έννοια ενός αναψυκτικού..

 

Η αιτία

Τα καλά νέα είναι πως η καφεΐνη που εμπεριέχεται στη σόδα δεν είναι αυτή που ευθύνεται για τις συνέπειες αυτές, οπότε μπορείς να συνεχίσεις άνετα να πίνεις το καφεδάκι σου, πρόσεξε μόνο να μην έχεις άδειο στομάχι.

Πολλοί γιατροί κατηγορούν το σιρόπι της φρουκτόζης που περιέχει η σόδα για όλες τις αρνητικές επιδράσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό. Το συγκεκριμένο σιρόπι είναι πολύ πιο βλαβερό από την κανονική ζάχαρη, αφού προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει πως ευθύνεται για πολλά προβλήματα υγείας, όπως την αύξηση του βάρους, την αδυναμία μνήμης και συγκέντρωσης του εγκεφάλου ακόμη και την ικανότητα εκμάθησης μπορεί να επηρεάσει. Συν επιπλέον ότι μπορεί να δημιουργήσει και στυτική δυσλειτουργία!

Αυτό κυρίως συμβαίνει επειδή καταστρέφει τις αρτηρίες και εμποδίζει το αίμα να πάει προς το πέος. Το σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού μπορεί επίσης να αναπτύξει σε άτομα διαβήτη τύπου2, όπου μπορεί και εμποδίζει το πέος από το να λαμβάνει αρκετό αίμα.

 

Επιπλέον επιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει η υπερβολική κατανάλωση σόδας είναι οι εξής:

  • Οστεοπόρωση
  • Αύξηση βάρους
  • Τερηδόνα στα δόντια
  • Προβλήματα στο συκώτι
  • Διαταράσσει τα επίπεδα της ινσουλίνης του οργανισμού
  • Καρδιακά προβλήματα
  • Άνοια

 

Αξίζει η απόλαυση ενός αναψυκτικού να σου δημιουργήσει τόσα προβλήματα στην υγεία του οργανισμού σου;! Φυσικά και όχι.. γι΄ αυτό και από αύριο με  μέτρο!

 

 

Μαριχουάνα και Νόσος Alzheimer: Πως συνδέονται;!