5 κόμικ που πρέπει να διαβάσεις αν σου άρεσε το Anti-Man and the Wasp!

Λοιπόν, αν ξετρελαθήκατε με την ταινία που βγήκε πρόσφατα στους κινηματογράφους, Antι-Man and the Wasp και μιας λιλιπούτειας γκόμενας με φτερά να κόβει και να ράβει ατο πέρασμα της, τότε μάλλον χρειάζεται να εντρυφήσετε περισσότερο στον κλάδο!

 

Το επόμενο βήμα είναι προφανές: Ήρθε η ώρα να διαβάσετε κάποια comics!

 

Avengers Vol. 1 #273-277 (1986)

 

 

avengers275.jpg

 

Παρά το γεγονός ότι ήταν η ηρωίδα που ονόμασε τους Avengers - ονόμασε επίσης το Vision - τα κόμικς δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκά διακείμενα απέναντι στη Wasp τις πρώτες δύο δεκαετίες της ύπαρξής της. θεωρήθηκε ως πεισματάρης, πονηρός χαρακτήρας εκεί για να φωτίσει τη διάθεση ή να διασωθεί και / ή να ανησυχεί, αντί για έναν ήρωα από μόνη της.

 

Αυτό άρχισε να αλλάζει τη δεκαετία του 1980, όταν η ίδια έγινε ηγέτης των Avengers μετά το διαζύγιό της από τον Hank Pym (Μάικλ Ντάγκλας στο Marvel Cinematic Universe). Αυτή η ιστορία πέντε θεμάτων από εκείνη την εποχή δείχνει τη Wasp (στην περίπτωση αυτή, Wasp είναι η Janet Van Dyne, που πτην υποδύεται η Michelle Pfeiffer στο MCU) που επαναπροσδιορίζεται ακριβώς στα μάτια των αναγνωστών. Επίσης τυχαίνει να είναι μία από τις καλύτερες ιστορίες εκδηκητών ποτέ, γι 'αυτό πρέπει να το παραλάβετε ανεξάρτητα.

 

West Coast Avengers Vol. 2 #33-36 (1988)

 

Οι ταινίες Ant-Man προσφέρουν κάποιες “αναλαμπές” ζωής του Hank Pym προ Ant-Man και αυτή η τετράδα από τα τέλη της δεκαετίας του '80 τραβάει την κουρτίνα με ένα σουρεαλιστικό και υπέροχο τρόπο: το δράμα του Ψυχρού Πολέμου! Πρώτο δράμα συζύγων! Doctor Doom δράμα! Και ακόμα περισσότερο δράμα! Επίσης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του Hank με τη Janet Van Dyne με ένα δραματικό τρόπο που σχεδόν όλοι αγνόησαν μετέπειτα!

 

Avengers Vol. 4 #31-34 (2012)

 

Χρόνια πριν από τη διάσωση της Janet Van Dyne από το Quantum Realm, διασώθηκε από τον Inner Space, γνωστό και ως Microverse, γνωστό και ως Sub-Atomica, γνωστό και ως Quantum Realm. Μετά από πολλά χρόνια που υποτίθεται ότι είναι νεκρή, η Janet ανακαλύπτεται ζωντανή, σας ακούγεται οικείο; προφανώς και ναι γιατί κάπου το είδατε, οπότε αξίζει και να δώσετε μια ευκαιρία και στο ίδιο το κόμικ!

 

The Unstoppable Wasp #1-8 (2017)

 

 

unstoppable_wasp1.jpg

 

Μέχρι τη στιγμή που η Wasp πήρε τη δική της σειρά κόμικς, ήταν η κόρη του Hank Pym να αναλαμβάνει το ρόλο ... ,τον χαρακτήρα που έπαιξε η Evangeline Lilly στις ταινίες Ant-Man. (Στο κόμικ η Hope είναι κακοποιός.) Στην ταινία είναι η αξιολάτρευτη Nadia, η οποία είναι τόσο αισιόδοξη όσο είναι γεμάτη, και είναι έτοιμη να εμπνεύσει τα κορίτσια να αναλάβουν τα υποκείμενα STEM καθώς πρόκειται να καταπολεμήσει το έγκλημα και την αδικία.

 

Ant-Man and the Wasp #1-5 (2018)

 

Η Nadia είναι επίσης η Wasp στο τελευταίο κόμικ. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ξεκινάει με τη Nadia και τον Scott Lang, που δεν συμπαθιούνται ιδιαίτερα, παρατημένους στο Quantum Realm Microverse, όπου προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν, μόνο που καταλήγουν να τα κάνουν χειρότερα! Πρόκειται για μια γρήγορη, διασκεδαστική εισαγωγή στο πού έχουν φτάσει να βρίσκονται οι εκδοχές των ηρώων αυτή τη στιγμή στη σειρά κόμικ της Marvel!