Η “Κιβωτός της γης” έχει ρόδες και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Όλοι μας αρέσει η ιδέα της απόδρασης με κάθε τρόπο. Οι ιλιγγιώδεις ρυθμοί της καθημερινότητας, η πληθώρα πληροφοριών και το overdose της δουλειάς μας κάνουν να ονειροπολούμε με την πρώτη ευκαιρία ότι φεύγουμε σε άλλη γη και άλλα μέρη!

 

Με το Land Ark μπορείς να εξερευνήσεις τον κόσμο απλά οδηγώντας!

 

Μέχρι τώρα φαινόταν ανέφικτο ένα τέτοιο όνειρο, καθώς τα φορτηγά/ τροχόσπιτα είναι μεγάλα, έχουν αρκετές δυνατότητες, αλλά όχι για τόσο μακρινά ταξίδια! Ωστόσο, στην προσπάθεια να ενσωματωθούν όλες οι ανέσεις που πάνε μαζί με ένα σπίτι κανονικού- πλήρους μεγέθους, μαζί με τον άψογο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το Land Ark εισήγαγε το φορητό σπίτι αναψυχής Drake (Drake recreational vehicle house) - και σας προσφέρει κάθε είδους άνεση εντός και εκτός δρόμου.

 

 

opumo-caravan-1.jpg

 

 

Μαύρη πρόσοψη με πτυχώσεις, λευκοί τοίχοι από ξύλο πεύκου, ταβάνια και πολλά παράθυρα, το Land Ark RV μοιάζει πολύ με ένα ξύλινο σπίτι απόδρασης με τιμόνι! Απέχει παρασάγγας από το μέσο τροχόσπιτο!

 

 

 

opumo-caravan-4.jpg

 

 

Τα απλά διαμορφωμένα τετράγωνα και ορθογώνια παράθυρα “σπάνε” τον αραιό μαύρο σχεδιασμό και διαθέτουν πλήρη κουζίνα, άφθονο αποθηκευτικό χώρο, δύο σοφίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και έξι άτομα, ένα ευέλικτο δωμάτιο, ένα πλυντήριο / στεγνωτήριο, μπάνιο κανονικού μεγέθους, μαύρες βρύσες και διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και ευέλικτο χώρο για άνετο ύπνο έως και για έξι άτομα. Ιδανικό για μακροχρόνια διαμονή, αλλά σχεδιασμένο για να βιώσετε την απόλυτη περιπέτεια!

 

Είναι το ιδανικό όχημα για έναν νομαδικό και ταξιδιάρικο τρόπο ζωής και μπορείτε κυριολεκτικά να μετακομίσετε σε χρόνο dt!

 

Η Land Ark ιδρύθηκε από τους Brian και Joni Buzarde. Πρώτα σχεδίασαν, έχτισαν και έζησαν στο δικό τους τροχήλατο σπίτι το 2012. Το πρωτότυπο σπίτι ονομάζεται Woody και χρησιμεύει ως οικία αλλά και ως μια συνεχής δοκιμή beta για την τελειοποίηση των πλέον επαγγελματικά χτισμένων μοντέλων της Land Ark που υπάρχουν σήμερα.