Το Pornhub έχει πλέον δικό του VPN!

Το Pornhub ξεκινά τη δική του υπηρεσία VPN με δωρεάν και απεριόριστο εύρος ζώνης. Το VPN υποτίθεται ότι βοηθά τους χρήστες να αποφύγουν τον περιορισμό του ISP και τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Επίσης έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν δεδομένα ανώνυμα χωρίς να αποθηκεύουν ή να συλλέγουν κανένα από αυτά τα δεδομένα.

 

Για να ξεκινήσετε, πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής VPNHUB στη συσκευή σας και έπειτα πατήστε Εγκατάσταση. Στο iPhone που εκτελεί το iOS 11.3.1 με το οποίο το εξέτασα, η εφαρμογή με ώθησε να δημιουργήσω ένα VPN στις ρυθμίσεις.

 

Ενδέχεται να δείτε πρώτα ένα μήνυμα σφάλματος, αλλά παρόλα αυτά, η κύρια σελίδα της εφαρμογής, η οποία εμφανίζει ένα σύμβολο κλειδώματος στροβιλισμού, θα στροβιλίσει λίγο και στη συνέχεια θα ενεργοποιήσει το VPN. Στη συνέχεια, για να ελέγξετε αν το VPN λειτουργεί, μεταβείτε σε έναν ιστότοπο όπως το WhatisMyIPAddress.com και ελέγξτε τη διεύθυνση IP σας. Εάν λειτουργεί, θα πρέπει να αναφέρει τη θέση σας ως γενική πόλη και να έχει αλλάξει τη συνηθισμένη διεύθυνσή σας IP.

 

Οι incognito browsers δεν “προσφέρουν” αρκετά για να διατηρήσουν όντως την ανωνυμία και την προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, ιδίως εάν οι χρήστες κάνουν περιήγηση με δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Σε αυτό το σημείο έρχεται το VPN που θα μπορεί να παράσχει ένα πρόσθετο πλέγμα ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

 

Η υπηρεσία VPN είναι διαθέσιμη σε Mac, Windows, Android και iOS. Παρόλο που η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες, θα απαγορευτεί από χώρες στις οποίες δεν συνεργάζονται με τις ΗΠΑ, όπως το Μυανμάρ, η Κούβα, το Ιράν, η Βόρεια Κορέα, το Σουδάν και η Συρία. Το Pornhub σημειώνει επίσης ότι "έχει πληροφορίες ότι το VPN ενδέχεται να αποκλειστεί σε" χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και η Κίνα”.

 

Υπάρχει επίσης μια προνομιακή επιλογή που ονομάζεται VPNhub Premium, η οποία κοστίζει 12,99 δολάρια το μήνα σε αντάλλαγμα για μη διαφημίσεις και δήθεν ταχύτερες συνδέσεις. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών διαθέσιμη και θα μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά χωρών και τοποθεσιών όπως η Αυστραλία, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. Οι ελεύθεροι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο στον πλησιέστερο διακομιστή τους.

 

Επίσης, ο ιστότοπος υποστηρίζει το cryptocurrency, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν εύκολα ανώνυμες πληρωμές στον site.