7 τρόποι το iPhone X θα σας κάνει πιο υγιείς το 2018

Είναι εύκολο να παγιδευτείτε κάνοντας κάθισμα και κύλιση στο τηλέφωνό σας - ειδικά εάν πρόκειται για το νέο iPhone X - με όλες τις νέες παγίδες και τις πολυτελείς ενημερώσεις. Αλλά ευτυχώς, τα iOS 11 και τα νέα προϊόντα της Apple σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο γύρω σας - όχι μόνο να αναρροφάτε στον κόσμο που βρίσκεται στο χέρι σας και πίσω από το φανταχτερό γυαλί. Στην πραγματικότητα, μερικές από τις δυνατότητες του iPhone X μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας φτάσουν πραγματικά πιο υγιείς φέτος.

 

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς τρόπους που το iPhone X σας μπορεί να σας κάνει πιο υγιείς, καλύτερα εσείς.

 

Τέρμα τα headphones;

 

Ποιος θέλει πραγματικά να ασχοληθεί με ένα ζευγάρι ακουστικά που τα καλώδια ταλαντεύονται κατά τη διάρκεια ενός τρέξιμο ή απλά κρέμονται; Τα καλώδια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων δεν είναι βολικά και ειλικρινά, όχι ασφαλή. Ευτυχώς, ο σχεδιασμός χωρίς χτύπημα του X απαιτούσε την κάλυψη του τεχνολογικού κόσμου, οδηγώντας σε μερικά από τα πιο ωραία και πιο ακουστικά που έχουμε δει (και δοκιμάσαμε).

 

Η δυνατότητα να συνδέσετε απλά ένα ζευγάρι ακουστικών χωρίς καλώδιο στο X βελτιώνει άμεσα τα workouts σας και τελικά θα σας επιτρέψει να κάνετε περισσότερα στο γυμναστήριο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε. Μοντέλα όπως τα ακουστικά Jaybird Run είναι ανθεκτικά στο νερό και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, ενώ άλλα, όπως το Samsung Gear Icon X, αποθηκεύουν πάνω από 1.000 κομμάτια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Ώρα να φτιάξετε τη δική σας playlist!

 

Εφαρμογή Health

 

Η εφαρμογή Health είναι πίσω και καλύτερη από πριν με τα iOS 11 και το iPhone X. Μπορείτε τώρα να δείτε τα ημερήσια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις ώρες μόνιμης διαμονής σας, τα βήματα που έχετε λάβει, τις θερμίδες που έχετε καεί και τα ενεργά λεπτά στην αρχική οθόνη με την καρτέλα "Today app.

 

Είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε check in με τον εαυτό σας και βεβαιωθείτε ότι πλησιάζετε τους στόχους δραστηριότητάς σας και παραμένετε σε καλό δρόμο όλη την ημέρα.

 

Μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τον ύπνο σας τώρα!

 

Οι εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως το AutoSleep, έχουν εντείνει την προσοχή τους στην παρακολούθηση ύπνου έφερε πρόσφατα την πιο πρόσφατη έκδοση της, επιτρέποντας τη χρήση πολλών νέων λειτουργιών και υποστήριξης για το iPhone X, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την παρακολούθηση ζωντανής κατάστασης του ύπνου στο Apple Watch.

 

Προηγουμένως, οι χρήστες έπρεπε να συγχρονίσουν την εφαρμογή σε ένα iPhone για να ελέγξουν τις μετρήσεις ύπνου, αλλά με το AutoSleep 5 και το iPhone X, η εφαρμογή Apple Watch τώρα παρακολουθεί αυτόματα τον ύπνο χωρίς να χρειάζεται επιπλέον συγχρονισμό - έτσι μπορείτε να δείτε τα λεπτά που έχετε περάσει κοιμισμένος και ξύπνιος, τον καρδιακό σας ρυθμό, τον ρυθμό αναπνοής και τα μέσα πρότυπα ύπνου σας σε μια οθόνη με δυνατότητα κύλισης.

 

Η επιλογή του γκρι (grayscale option) είναι ευκολότερη στα μάτια

 

Κοιτάζοντας σε μια οθόνη LED για περισσότερο από έξι ώρες την ημέρα (ή περισσότερο, αν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή) είναι αποφασιστικά κακό για τα μάτια σας. Η κόπωση, η παραμόρφωση του αμφιβληστροειδούς και η ευαισθησία στο φως μπορεί να οδηγήσουν σε μυωπία και απώλεια όρασης κατά τη διάρκεια των ετών - καθώς και προβλήματα στον ύπνο απόψε.
 

Αλλά οι πιθανότητες να διαφημίσετε τα μάτια σας από την οθόνη σας είναι πιο λεπτή, έτσι η Apple την φροντίζει δίνοντας στο iPhone X πιο φιλικές προς τα μάτια επιλογές οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της κλίμακας του γκρι (οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι παλέτες σε κλίμακα του γκρι είναι καλύτερο για να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε νύχτα) και ρυθμίσεις ανεστραμμένης έγχρωμης οθόνης για να μειώσετε την ποσότητα του κόκκινου και μπλε φωτός που φωτίζεται στους στίβους σας.
 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία, μεταβείτε στα Settings> General> Accessibility. Στη συνέχεια, θα δείτε τα Invert Colors, τα οποία θα θέλετε να ενεργοποιήσετε. Τώρα θα έχετε μια μαύρη οθόνη και πολύ ελάχιστα χρώματα. Αν προτιμάτε το μικρότερο χρώμα με τη μαύρη οθόνη σας, ενεργοποιήστε επίσης την κλίμακα του γκρι.

 

Η νέα κάμερα θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τη στιγμή

 

 

Οι απίστευτα λεπτομερείς και φωτεινές εμπρός και πίσω κάμερες του iPhone X είναι σε θέση να τραβήξουν μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες από το ταξίδι, τις διακοπές ή τη νύχτα με τους φίλους σας - κάτι που είναι σπουδαίο για την ψυχική σας υγεία. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που κάνουν φωτογραφίες από τις εμπειρίες τους απολαμβάνουν πραγματικά τα γεγονότα περισσότερο από όσους δεν το κάνουν.

 

 

Σου σώζει χρόνο

 

 

Είναι απλό, αλλά αποδίδει. Σκεφτείτε όλα τα διαλείμματα που παίρνετε την ημέρα για να ενημερώσετε μια εφαρμογή ενώ είστε καμπούρα πάνω από το τηλέφωνό σας, πληκτρολογήστε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας ή ακόμα και να περιμένετε να φορτιστεί η συσκευή σας λίγο πριν καταφέρετε να φύγετε από το γραφείο. Μπορείτε να περάσετε λιγότερο χρόνο στη σύνδεση με τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth.

 

Λιγότερος χρόνος φόρτισης του τηλεφώνου σας με αυξημένη ικανότητα μπαταρίας και χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε πού βρίσκεται η επόμενη έξοδος - χάρη στην ασύρματη φόρτιση. Λιγότερο συγχρονισμός εφαρμογών για την ενημέρωση του GPS για τη διαδρομή που μόλις τρέξατε. Λιγότερη απώλεια χρόνου στο τηλέφωνό σας, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε πράγματα. Όπως προπόνηση και, ακόμα πιο σημαντικό, ύπνος!