Τα καλύτερα gadget που μπορείς να αγοράσεις αυτή τη στιγμή

Ωστόσο, και στα δύο, η μεγαλύτερη ίσως αλλαγή ήταν η οθόνη από άκρη σε άκρη. Ετσι είπαμε εδώ να εξετάσουμε τις μεγάλες αλλαγές και τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά.

Amazon Alexa
Όταν πρόκειται για αναγνώριση φωνής, το 2017 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της Alexa. Η κυλινδρική συσκευή είναι σε αρκετά με δυνατότητες ελέγχου smart home, συνταγές μαγειρικής και άλλα πράγματα που ακόμα και αν φαίνονται δευτερεύοντα κάνουν αίσθης. Κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει αυτή η τεχνολογία.

Διευρυμένη πραγματικότητα

Το Pokémon Go και το PlayStation VR έφεραν την εικονική πραγματικότητα σε πολλά σπίτια από ό,τι τα πιο ακριβά ακουστικά VR με βάση το PC. Μπορούμε να περιμένουμε ακόμη περισσότερα από την εικονική και διευρυμένη πραγματικότητα  τα επόμενα χρόνια, κλώνους Pokémon Go που κάνουν χρήση των κινητών συσκευών.

Η γονιμότητα των αντρών μειώνεται και δεν ξέρουμε, ακόμα, γιατί;

Το χρονικό διάστημα που θα παρέλθει μέχρι τις 8Κ οθόνες είναι μικρό αλλά αυτή τη στιγμή οι 4Κ είναι όλα τα λεφτά. Ένας βασικός λόγος είναι το PlayStation 4 που φέρνει το  4K στα παιχνίδια.

Xbox One X

Με πολλά υποσχόμενα παιχνίδια σε 4K και εντυπωσιακά επίπεδα επεξεργασίας, για τους gamers, είναι αναμφίβολο ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη καινοτομία του 2017 από την άποψη της τεχνολογίας.

Για τις υπόλοιπες τεχνολογίες μέχρι να κλείσει η χρονιά αναμείνατε.

Συμβουλές για μια καλύτερη (και πιο ήρεμη) στάση ζωής!