Δανία – Πορτογαλία: Τελευταία νέα!

0
307

Το πρώτο κρίσιμο τεστ για την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και των υπολοίπων αστέρων μετά την ήττα στην πρεμιέρα τυγχάνει να είναι απέναντι στην έκπληξη του Β’ ομίλου, Δανία, η οποία θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πρόκριση μετά τη νίκη επί των Ολλανδών. Ο τεχνικός των Δανών, Μόρτεν Όλσεν, δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με τραυματισμούς και το πιο πιθανό είναι να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή του πρώτου αγώνα.

 

Σε ότι αφορά την Πορτογαλία, ο επιθετικός Χούγκο Αλμέιδα ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Έλντερ Ποστίγκα στην κορυφή της επίθεσης μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο ματς με τους Γερμανούς. Από κει και πέρα, ο τεχνικός Πάολο Μπέντο θα έχει στη διάθεση του και τον πλάγιο μέσο Ρικάρντο Κουαρέσμα (ενοχλήσεις στο γόνατο) ενόψει του αποψινού αγώνα στο Λβιβ (19:00).

 

Η αρχική ενδεκάδα από πλευράς Δανίας αναμένεται να απαρτίζεται από τους Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σ. Πόουλσεν, Ζίμλινγκ, Κβιστ, Ρόμενταλ, Έρικσεν, Κρον Ντέλι και Μπέντνερ. Στον αντίποδα, οι παίκτες που θα στελεχώσουν την Πορτογαλία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Ρουί Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο, Μεϊρέλες, Βελόζο, Μουτίνιο, Νάνι, Αλμέιδα και Ρονάλντο.