Γερμανία – Πορτογαλία: Τελευταία νέα!

0
317

Ανοικτούς λογαριασμούς από τα προημιτελικά του προηγούμενου Euroέχουν Γερμανοί και Πορτογάλοι, με τους δεύτερους να ζητάνε εκδίκηση για τον αποκλεισμό με 2-3 σε εκείνο το συναρπαστικό παιχνίδι. Ο Γιόακιμ Λεβ δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού ακόμα και ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα αγωνιστεί κανονικά στη μεσαία γραμμή.

 

Από κει και πέρα, ο Φίλιπ Λαμ αναμένεται να βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον συμπαίκτη του στη Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ, να βρίσκεται στο δεξί άκρο ώστε να εμποδίσει τις επελάσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τεχνικός των Πορτογάλων, Πάουλο Μπέντο, προτίθεται να δώσει θέση βασικού στον Ζοάο Περέιρα αντί του Μιγκέλ Λόπεζ στα δεξιά της άμυνας, ενώ ο Έλντερ Ποστίγκα συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες για να εκκινήσει στην επίθεση.

 

Τέλος, ο Νάνι -που τραυματίστηκε στο φιλικό ματς με την Τουρκία- είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτσι θα πάρει κανονικά τη θέση του στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

 

Οι πιθανοί έντεκα του Λεβ ενδέχεται να είναι οι Νόιερ, Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μούλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι και Κλόζε. Η Πορτογαλία θα ξεκινήσει πιθανότατα με τους Ρουί Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο, Μεϊρέλες, Βελόσο, Μουτίνιο, Νάνι, Ποστίγκα και Ρονάλντο