Skip to main content

Η 33χρονη Αμερικανίδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και το είχε δεμένο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Λούσιε Σαφάροβα. Κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Τσέχα και να προκριθεί στην οκτάδα, όμως μετά την αναμέτρηση το πόδι ήταν πρησμένο, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει τη συνέντευξη τύπου.

Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε σήμερα, έτσι η Σαμάνθα Στόσουρ περνάει χωρίς αγώνα στα ημιτελικά του τουρνουά και θα παίξει με την Πέτρα Κβίτοβα (Νο.3 του ταμπλό), που άφησε εκτός τη μαχητική Ρομπέρτα Βίντσι με 7-6(2), 6-4 και συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή πορεία της. T Θυμίζουμε ότι η Σερένα αποσύρθηκε και από το τουρνουά του Γουχάν την περασμένη εβδομάδα, εγκαταλείποντας με ίωση την προσπάθεια κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της απέναντι στην Αλιζέ Κορνέ. Για τον ίδιο λόγο αποσύρθηκε και η Βίνους από το China Open!

Η κάτοχος 18 major τίτλων τόνισε σε συνέντευξη τύπου ότι αν νιώθει έτσι, δεν θα ήταν σοφό να πάρει μέρος στους τελικούς της WTA στη Σιγκαπούρη (20/10). Έχει, όμως, χρόνο μέχρι τότε για να πάρει την απόφασή της… Στα ημιτελικά περνάει απευθείας και η Άνα Ιβάνοβιτς, καθώς δεν θα κατεβεί στον προημιτελικό ούτε η τραυματίας Σιμόνα Χάλεπ, Νο.2 του ταμπλό. Δύο, δηλαδή, οι αγώνες της οκτάδας (Σαράποβα-Κουζνέτσοβα ο δεύτερος) και σίγουρα μεγάλο το πλήγμα για τη διοργάνωση..

πηγή:gazzetta.gr