Φουντώνουν ξανά τα σενάρια για Σερένα (video)

0
325

Εγκατέλειψε ξανά στη μέση του αγώνα η Σερένα Γουίλιαμς. Μετά την σοκαριστική εμφάνιση της στους «16» του Γουίμπλεντον η κορυφαία τενίστρια προκάλεσε ξανά ερωτηματικά για την κατάστασή της.

«Φωτιά» στα σενάρια που έχουν να κάνουν με την κατάστασή της βάζει ξανά η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς κόντρα στην Αλίζ Κορνέ στον δεύτερο γύρο του Wuhan Open. 



Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία, όταν εγκατέλειψε σε τραγική κατάσταση την προσπάθειά της στους «16» του Γουίμπλεντον. Η κορυφαία τενίστρια αποχώρησε ζαλισμένη στο συγκεκριμένο ματς, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας της. 



Η επάνοδός της όμως στα κορτς και η κατάκτηση του 18ου Γκραντ Σλαμ στη Νέα Υόρκη, πριν λίγες εβδομάδες, μετρίασαν τα σενάρια, αφού έδειξε πως παρότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, συνεχίζει να κυριαρχεί. 



Όλα αυτά όμως, μέχρι σήμερα, όταν αποχώρησε ξανά λόγω αδιαθεσίας -χωρίς μάλιστα να έχει δείξει μέχρι εκείνο το σημείο στο ματς ότι δεν είναι καλά- αφού προηγήθηκε εύκολα. Λίγο πριν την κατάκτηση του πρώτου σετ αποφάσισε να μη συνεχίσει, χαρίζοντας, ουσιαστικά το εισιτήριο στη Γαλλίδα αντίπαλό της. 



Μάλιστα, η Αλιζέ Κορνέ έγινε η πρώτη αθλήτρια μετά το 2007 που επικρατεί τρεις φορές της Γουίλιαμς μέσα στην ίδια σεζόν.