NFL: Κατηγορήθηκε για τραυματισμό παιδιού ο Peterson!

0
261

Διέρρευσε πως απαγγέλθηκαν κατηγορίες από δικαστήριο του Τέξας σε βάρος του Adrian Peterson (running back) των Μινεσότα Βάικινγκς.

Όπως αποκάλυψε το FOX 26 του Χιούστον και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Βόρειας Αμερικής, οι κατηγορίες αφορούν τραυματισμό 11χρονου αγοριού από τη Μινεσότα τον περασμένο Μάιο. Ο Peterson απολογήθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση των Βάικινγκς, που τον απέκλεισαν από το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής και σύντομα θα κρίνουν την τύχη του μεγαλύτερου «αστεριού» της ομάδας τους για τα υπόλοιπα ματς της τρέχουσας σεζόν του NFL. Όπως και να έχει, η βορειοαμερικανική λίγκα «ταλαιπωρείται» ήδη σε σημαντικό βαθμό από την περιπέτεια του Ray Rice (running back), ενώ σε συνδυασμό με το ρατσιστικό σκάνδαλο στους Ατλάντα Χοκς του NBA διαμορφώνεται μία κάκιστη εβδομάδα για τον βορειοαμερικανικό αθλητισμό.

Στο μεταξύ, το NFLPA ενέκρινε προτεινόμενες αλλαγές στους κανονισμούς για χρήση απαγορευμένων ουσιών, που επιτρέπουν τεστ για τη χρήση αυξητικών ορμονών και επηρεάζουν υπάρχουσες ποινές, όπως εκείνες  των Josh Gordon (wide receiver) των Κλίβελαντ Μπράουνς και Wes Welker (wide receiver) των Ντένβερ Μπρόνκος. Επίσης, την Κυριακή θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα του NFL, αλλά οι Όκλαντ Ρέιντερς φαίνεται πως θα στερηθούν των υπηρεσιών του Maurice Jones-Drew (running back), ο οποίος έχασε και τη σημερινή προπόνηση, ενώ πρόσθεσαν τον Taiwan Jones (cornerback) στον κατάλογο μόνιμων τραυματιών. Τέλος, στον κατάλογο μόνιμων τραυματιών των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς βρέθηκε ο Adrian Clayborn (defensive end).

onsports.gr