Πολύ σκληρός για να χάσει

Στον Χιώτη παρέμεινε η ζώνη του No Limits στα 81κ. Αήττητος συνεχίζει ο Γρηγορακάκης που κέρδισε με ΤΚΟ. Εντυπωσιακά συνέχισε το σερί του και ο Καρούσος. Δείτε τα αποτελέσματα της main card.

Video Embed:

Πολύ σκληρός για να χάσει τα κεκτημένα του αποδείχθηκε ο Χιώτης. Απέναντι στον αξιόμαχο Μανωλά, πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών και κράτησε γύρω από τη μέση του, τη ζώνη στα 81κ.

Επιβάλλοντας τον δικό του ρυθμό, ο Σταύρος Γρηγορακάκης, έφθειρε τον Stas Romanov έως ότου ο Ολλανδός δεν είχε πια δυνάμεις να συνεχίσει και αποσύρθηκε (με σπάσιμο στη μύτη) στον γ' γύρο.

Στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της βραδιάς, ο Θανάσης Καρούσος επιβλήθηκε του πεισματάρη Jordy Laret (στον έξτρα γύρο) παραμένοντας αήττητος τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να διεκδικήσει τον τίτλο (του Χιώτη) στα 81κ. αξιοποίησε ο Ισμαΐλ Ελ Μπρουζίνι παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Βίκτωρα Τοσλούκο.

Δύο νικητές ανέδειξε ο αγώνας ανάμεσα σε Παπαπέτρου και Χατζή. Τον πρώτο στα σημεία και τον δεύτερο στη ζωή, με τον μονόχειρα πυγμάχο να συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα θέλησης.

Εμπειρίες που θ' αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον μάζεψαν οι "βενιαμίν" (Γρηγοριάδης-Κατσίγιαννης) της διοργάνωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Τα αποτελέσματα του No Limits 25:

81κ., 3x3', No Limits title
Δημήτρης Χιώτης vs Γιάννης Μανωλάς
Νικητής: Χιώτης με ομόφωνη απόφαση

Ηeavyweight, 3x3', K-1
Σταύρος Γρηγορακάκης (NAS Camp) vs Stas Romanov (Mike's Gym)
Νικητής: Γρηγορακάκης με ΤΚΟ στον γ' γύρο

70κ., 3x3', K-1
Θανάσης Καρούσος vs Jordy Laret (Mike's Gym)
Νικητής: Καρούσος με πλειοψηφική απόφαση στον έξτρα γύρο

Boxing, 4x3'
Βαγγέλης Χατζής vs Αλέξανδρος Παπαπέτρου
Νικητής: Παπαπέτρου με ομόφωνη απόφαση

81κ., 3x3'
Ελ Μπρουζίνι vs Βίκτωρας Τοσλούκο
Νικητής: Ελ Μπρουζίνι με απόφαση

Muay thai (junior)
Βασίλης Κατσίγιαννης vs Kωνσταντίνος Γρηγοριάδης
Νικητής: Γρηγοριάδης με απόφαση

πηγή: sport-fm.gr