Σε ρυθμούς Run Greece και η Καστοριά

0
282

Σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Δυτικής Μακεδονίας εξελίσσεται ο αγώνας δρόμου Run Greece Καστοριάς, κάτι που προκύπτει από τον αριθμό των εγγραφών, των ατόμων που υποστηρίζουν οργανωτικά την εκδήλωση και του αριθμού των φιλάθλων που θα  καταλύσουν  τους δρόμους της Καστοριάς , την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου.

 

Ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς), ο Δήμος Καστοριάς και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Δυτικής Μακεδονίας έχουν προετοιμάσει μια πραγματική γιορτή ώστε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου οι δρόμοι της πόλης να γεμίσουν από χιλιάδες χαρούμενους ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές έφθασαν ήδη στις 1.250 και ουσιαστικά μόνο 450 δρομείς θα μπορέσουν να κάνουν ακόμα εγγραφή. Οι Την Κυριακή το πρωί δεν θα γίνονται εγγραφές, ενώ δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.

Τον αγώνα στηρίζουν 150 εθελοντές, οι οποίοι προέρχονται από οργανωμένες εθελοντικές οργανώσεις, ενώ αρκετοί είναι και οι πολίτες που μετέχουν.

Το πρόγραμμα

10.00        Ημιμαραθώνιος & Δρόμος 10.000 μ. Ανδρών-Γυναικών

10.05        Αγώνας Δρόμου 1.000 μ. Παιδιών Αγοριών-Κοριτσιών

10.10        Δρόμος 5.000 μ. Ανδρών-Γυναικών

Την ημέρα του αγώνα οι οδοί που περιλαμβάνονται στη διαδρομή, θα κλείσουν για την κυκλοφορία των οχημάτων από τις  07.30 έως 13.00.

sport24.gr