Skip to main content

Από κάποιο γενετικό πρόβλημα ήρθε στη ζωή με ένα μόνο χέρι – Οι γονείς του είναι παίκτες του γκολφ και το «μικρόβιο» μπήκε στο γιο τους, από πολύ μικρή ηλικία – Με απαράμιλλο στυλ μπορεί να στείλει το μπαλάκι 10 μέτρα μακριά

Ο Τόμι Μόρισον ζει στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών. Από κάποιο γενετικό πρόβλημα ήρθε στη ζωή με ένα μόνο χέρι! Στη θέση του, οι περισσότεροι ίσως και να είχαν υποταχθεί στη μοίρα, αλλά ο Τόμι είναι διαφορετικός και με την ενθάρρυνση των γονιών του, αποδεικνύει ότι στη ζωή μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να βρεις τον τρόπο!

Οι γονείς του Τόμι είναι παίκτες του γκολφ και το «μικρόβιο» μπήκε στο γιο τους, από πολύ μικρή ηλικία. Δεκατριών μηνών άρχισε να βλέπει το συγκεκριμένο άθλημα στην τηλεόραση και όταν έφτασε τους 18 μήνες, προχώρησε σε μιμήσεις των κινήσεων που κάνουν οι κορυφαίοι γκόλφερ. «Ο άντρας μου παίζει γκολ κι εγώ παίζω γκολ. Ο Τόμας ενθουσιάστηκε με αυτό. Αρχισε να βλέπει αγώνες στο YouTube και να παρακολουθεί τις οδηγίες που δίνουν. Εμείς τον βοηθήσαμε να υλοποιήσει το όνειρο του», λέει η μητέρα του Μάρσια.

Ο τρίχρονος πρωταθλητής με απαράμιλλο στιλ, μπορεί να χτυπάει το μπαλάκι και να το στέλνει σχεδόν στα 100 μέτρα. Κι όλα αυτά, με το ένα χέρι του… «Οταν τον βλέπουν, λένε πόσο εκπληκτικός είναι», λέει ο πατέρας του Τζο και προσθέτει: «Οταν, όμως, βλέπουν ότι αυτό το καταφέρνει με ένα χέρι, φωνάζουν είναι απίστευτο!»

Ενα καταπληκτικό παιδάκι που πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους…

tsantiri.gr