Οι 6 «Άτυποι» κανόνες για σεξ χωρίς δεσμεύσεις!

Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις έχει πολλές μορφές. Τις πιο γνωστές φαντάζομαι τις ξέρεις: Το one night stand, το σεξ της τελευταίας επιλογής, το προγραμματισμένο σεξ κλπ. Πιο πρόσφατες ποικιλίες έχουν συμπεριλάβει και το «ψυχαγωγικό» σεξ στο οποίο συχνά λένε πως ένας καλός αθλητής χρειάζεται εντατική εξάσκηση!

 

Είσαι καλός; Γίνε καλύτερος! Οι συμβουλές που θα σε κάνουν άσσο στο κρεβάτι!

Ωστόσο, το κάθε είδος σεξ, ακόμη και το καθαρά σαρκικό, είτε είναι χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς  συναισθήματα, κυριεύεται από τους ίδιους «άτυπους» κανόνες. Δες ποιοι είναι αυτοί!

1. Τσέκαρε τα συναισθήματα σου

Στο σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι πολύ σημαντικό να τσεκάρεις τα συναισθήματα που έχεις για την παρτενέρ σου, γιατί μπορεί να μπλέξουν την κατάσταση και να μην είναι τελικά τόσο διασκεδαστικό και απολαυστικό όσο θα έπρεπε.  Αν η παρτενέρ σου δεν μπορεί να αγνοήσει τα αισθήματα που τρέφεις γι΄αυτήν  τότε σκέψου ξανά την συμφωνία σας. Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις πρέπει να γίνεται χωρίς συναίσθημα και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας τα συναισθήματα σας για να μην πληγωθεί κάποιος από τους δυο σας. Εκτός φυσικά αν ο μαζοχισμός είναι το φετίχ σου. Τότε κάνε ό,τι νομίζεις.

 

2. Να είσαι ο εαυτός σου αλλά λίγο διαφορετικός

Είναι ωραίο να είσαι εαυτός σου αλλά να δημιουργείς και ένα μυστήριο. Μην πεις ψέματα όμως στην παρτενέρ σου. Μπορείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο αυθόρμητο, μυστηριώδη και χωρίς αναστολές από τον συνηθισμένο σου εαυτό. Έχεις το ελεύθερο να υιοθετήσεις κάποια στοιχεία από έναν αγαπημένο σου χαρακτήρα, ή μια πιο ρομαντική εκδοχή του εαυτού σου. Σκέψου κάπως σαν το παιχνίδι ρόλων που τόσος κόσμος ξετρελαίνεται!

3. Να είσαι τζέντλεμαν με άγρια ένστικτα

Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις απαιτεί μια διακριτική ισορροπία: ο σεβασμός, η γενναιοδωρία και η ασφάλεια σε συνδυασμό με την λαχτάρα της σαρκικής επαφής. Γίνε ένας τζέντλεμαν με ζωώδη ένστικτα! Βρες τον ιδανικό συνδυασμό: Γίνε σαν τον Clark Kent στον δρόμο και σαν τον Σούπερμαν στο κρεβάτι!

 

4. Μετρίασε τις «μερίδες» σου

Φαντάσου κάτι σαν μια διατροφική πυραμίδα, μόνο που θα σχετίζεται με τις σεξουαλικές σχέσεις. Η βάση της πυραμίδας  (όπου βρίσκονται τα δημητριακά) πρέπει να περιλαμβάνει το σεξ. Όταν κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις, κάνεις το περισσότερο σεξ της ζωής σου.

Στη κορυφή της πυραμίδας (όπου βρίσκονται τα γλυκά και η ζάχαρη), υπάρχει το κοιμάσαι στο σπίτι της παρτενέρ σου μετά το σεξ, το πρωινό που θα της φτιάξεις, η βόλτα στο πάρκο χεράκι χεράκι και ίσως το βραδάκι ένα ρομαντικό δείπνο τα δυο σας. Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο του σεξ χωρίς δεσμεύσεις!

Στη μέση όμως των δυο άκρων, θα βρεις δραστηριότητες όπως τα προκαταρκτικά, το ντουζ, η τηλεόραση, η συζήτηση αλλά και η προετοιμασία των μετά-το-σεξ σάντουιτς. Διαχειρίσου το σεξ χωρίς δεσμεύσεις ειδικότερα τις "αφίξεις" και τις "αναχωρήσεις" με αυτεπίγνωση και ευγένεια. Αν έρθει στο σπίτι σου μην την διώξεις με την δικαιολογία πως θέλεις να δεις το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο! 'Όπως επίσης δεν πρέπει να την πιέσεις να μείνει στο σπίτι σου αν δεν θέλει. Αν είσαι ο καλεσμένος εσύ τότε καλύτερα να μην φύγεις κρυφά αλλά ούτε και να μείνεις με τις ώρες αν δεν στο προτείνει η ίδια.

5. Κάνε τις ερωτήσεις

Τα one night stands, το σεξ στις διακοπές και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να έχει συμβεί με εσένα και τη μασέρ σου εκείνη τη φορά, μπορεί να παραμείνει ανώνυμο, ανοργάνωτο και φευγαλέο.

Αν όμως βλέπεις πως η συμφωνία σας είναι σε διαρκή εξέλιξη καλό θα ήταν να θέσεις κάποιους κανόνες. Ρώτησε την παρτενέρ σου μερικές ή όλες τις παρακάτω ερωτήσεις.

"Είναι σεξ χωρίς δεσμεύσεις και για τους δυο σας;"

"Τι θα συμβεί αν αλλάξουν τα συναισθήματα μας;"

"Πόσο συχνά θέλεις να το κάνουμε;"

"Περιμένεις να βγούμε ραντεβού μετά το σεξ;"

"Είσαι οκ που βγαίνω και με άλλες γυναίκες;"

"Είναι κάτι που το κρατάς μυστικό από τους φίλους και συναδέλφους σου;"

"Έχεις κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία σου;"

 

6.  Αντιμετώπισε τις δυσκολίες κατάματα

Τη στιγμή που θα αρχίσεις να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι και η αρχή ενός τέλους. Η συμφωνία σας όσο απολαυστική και υγιής είναι,  μπορεί να μεταμορφωθεί σε ασταθής και απρόβλεπτη. Μπορεί να κρατήσει για λίγο αλλά με τον καιρό ο μικρόκοσμος σου θα καταστραφεί από μόνος του σαν μια σκληρή αλήθεια. Ίσως το σεξ μεταξύ σας παλιώσει. Ίσως να βρεις μια άλλη κοπέλα. Ίσως να αρχίζετε να ερωτεύεστε ο ένας τον άλλον. Όλες αυτές οι υποθέσεις δείχνουν πως τίποτα δεν μένει σταθερό και τα πράγματα μεταξύ σας μπορεί να αλλάξουν. Και όταν συμβεί αυτό, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Να δικαιολογηθείς σαν κύριος και όχι να εξαφανιστείς απλά. Κλείσε την συμφωνία σας με σεβασμό και επιμονή. Κανείς δεν θέλει έναν άσχημο χωρισμό, ειδικότερα αν δεν είχατε ξεκινήσει ποτέ μια συναισθηματική σχέση.

 

Ποιες είναι οι σκοτεινές σεξουαλικές φαντασιώσεις που διεγείρουν τις γυναίκες;